Politica si administratie

Ovidiu Moș, din nou, viceprimar

Noul viceprimar al municipiului Deva este consilierul local Ovidiu Moş (foto în dreapta), membru al PSD, el fiind ales în funcţie vineri, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Local.

Mulțumit de ce a făcut
Fostul viceprimar Gabriel Ilieş (foto în stânga), membru al USR, a fost schimbat din funcţie în urma unui proiect de hotărâre iniţiat de consilierii PSD, PNL şi UDMR.
„S-a încheiat mandatul meu de viceprimar, un mandat care a durat cu puţin peste un an. (…) Am încercat, în această perioadă, să aduc plus-valoare în dezvoltarea oraşului. Am iniţiat mai multe proiecte despre care sunt convins că vor merge mai departe”, a de­cla­rat Ilieş.
La rândul său, noul viceprimar Ovidiu Moş a dat asigurări că va avea o bună colaborare cu echipa din cadrul Primăriei Deva.
„Vă asigur de întreaga mea colaborare, îm­preună cu consilierii PSD, pentru dezvoltarea municipiului Deva”, a spus Moş.
„Prin votul consilierilor locali, a fost eliberat din funcția de viceprimar Gabriel Nelu Ilieș.Îi mulțumesc lui Gabi pentru toată munca depusă în folosul devenilor, timp de peste un an, cât a fost viceprimar al municipiului Deva. Sunt convins că vom colabora foarte bine și în viitor și că, din funcția de consilier local, Gabriel Ilieș va sprijini eforturile adminis­tra­ției locale de modernizare a Devei. Îl felicit pe domnul Ovidiu Moș pentru alegerea sa, astăzi, în funcția de viceprimar al municipiului Deva.Am colaborat foarte bine în primul meu mandate, când Ovidiu Moș a fost unul dintre cei doi viceprimari.Știu că vom face o echipă performantă, pentru dezvoltarea orașului și bunăstarea devenilor”, a spus primarul Florin Oancea (foto în centru), .
Ovidiu Moş a fost viceprimar al municipiu­lui Deva începând cu anul 2012, cu mici în­treruperi, iar în perioada aprilie – decembrie 2017 a îndeplinit funcţia de viceprimar cu atribuţii de primar.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura