Sport

Antrenorul Mircea Lucescu a scăpat de calvarul din Ucraina!

Calvarul lui Mircea Lucescu (foto) s-a încheiat! Tehnicianul a scăpat de războiul din Ucraina și a ajuns, în weekend, la București, după un drum extrem de lung.

Finala, mutată din Rusia
Surprins de cei de la ProSport, Mircea Lucescu a evitat să facă vreun comentariu într-un moment atât de delicat, precizând doar că a plecat de la Kiev în urmă cu aproape 24 de ore.
După ce președintele Vladimir Putin a solicitat ca Rusia să înceapă războiul cu Ucraina, s-a instaurat haosul în țara care e vecină și cu România. Prin urmare, vineri au fost luate alte măsuri dure în lumea sportului: astfel, finala UEFA Champions League a fost mutată de la St. Petersburg la Paris, iar cursa de Formula 1 din Rusia, care trebuia să aibă loc în luna septembrie, a fost anulată.
Extrem de obosit, Mircea Lucescu a ajuns acasă în jurul orei 02:00, sâmbătă, în condițiile în care a avut parte de un drum care a început în zorii zilei de 25 februarie.
Antrenorul lui Dinamo Kiev a evitat să mai rămână în Ucraina și s-a deplasat, cu mașina, către România, alături de im­presarul moldovean Arcadie Zaporojanu și oamenii săi din staff.
„Nu vreau să dau nici un interviu pentru că orice aș zice s-ar interpreta acolo. Am plecat de la baza de antrenament pe la 6 dimineața așa că nu am văzut prea multe”, a spus Mircea Lucescu.
În capitala Kiev se aud focuri de armă la această oră, așa că decizia luată de Mircea Lucescu a fost una cât se poate de bună.
Deocamdată, nu se știe când se va relua prima ligă din Ucraina, în contextul în care problemele sunt în continuare foarte mari.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura