Politica si administratie

Organizaţiile PDL din ţarã intrã în alegeri

05 dorin gligor (14)  Sorina Popa

Liderul PDL din judeţul Hunedoara, Dorin Gligor (foto), a declarat, ieri, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că s-a discutat, la nivelul conducerii centrale a partidului, despre legislaţia din domeniul muncii în România.

„Este clar că locurile de muncă reprezintă lucrul cel mai important pentru toată lumea. PDL are mai multe iniţiative legislative în domeniul pieţei muncii de la noi. Degeaba se vorbeşte despre alte lucruri, pe oameni îi interesează să aibă unde muncii”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL. Gligor susţine şi că există o problemă privind numărul şomerilor din România. „Sunt zone unde şomajul este mai ridicat decât în alte părţi. Nu e normal. Asta înseamnă că alocarea banilor de la bugetul de stat nu se face corect. Se ştie că, acolo unde sunt mai mulţi şomeri, trebuie să se intervină cu sume mai mari, ca să se reducă decalajul faţă de zonele bogate”, a adăugat Dorin Gligor.
Liderul judeţean al PDL a adăugat că s-a stabilit, în cadrul şedinţei de ieri de la Bucureşti, a conducerii centrale a partidului, să se facă alegeri în toate organizaţiile judeţene, până la sfârşitul acestui an. „Sunt 21 de organizaţii judeţene unde există conduceri interimare. Dar, vom face alegeri peste tot. Vor fi alegeri la toate nivelurile”, a afirmat Dorin Gligor, liderul PDL Hunedoara.

3 comentarii la „Organizaţiile PDL din ţarã intrã în alegeri

  • Gligore, esi mai praf decat Vili Rupa, ala de comenteaza non stop la toate.Ce dracu nu te ascunzi, si mai ai tupeul ordinar sa iesi in presa sa-ti dai cu parerea.In ce calitate?.Ai facut praf PDL in judet, ai pierdut tu ca individ 5 alegeri.Tu nu ai simtul penibilului?.Dute omule, tine-te de tratament, ai grija de sanatatea ta, ca nu arati bine deloc.Iar ai privirea tulbure, ochii incetosati.Rudotel, dar mult, mult…

  • Mare om, mare caracter.A ajutat multi oameni, chiar daca si-a facut parte si lui.Ar trebui toti cei din PDL sa punem mana de la mana sa-l ajutam cu ce putem , acum cand are probleme.Astazi sa n-ai loc de munca, sa faci naveta de la Brad, la Deva la tot felul de emisiuni,in care sa nu sti ce spui de multe ori, nu e simplu.Asta e modelul de sacrificiu pentru partid!.Da a pierdut cinci alegeri, dar el ramane la fel :PERSEVERENT. Sa fi bolnav, nu e o rusine, deci nu inteleg rautatile, doamna Carmen ,iar noi cei din partid avem grija sa-si ia pastilele la timp.

  • Trebuie o raspundere pentru deciziile gresite date de functionarii statului si pentru promisiunile facute si nerealizate cu comfiscarea averilor si demisiile din functiile statului si timp de 10 ani sa nu mai munceasca la stat , asta este solutia pentru dreptatea nationala .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.