Politica si administratie

Costel Avram ameninţã cu o nouã mare debranşare

 05 avramcostel03 Maximilian Gânju

Toţi consumatorii care şi-au făcut angajament de plată la factura de apă şi canal, dar nu şi-au respectat graficul, vor fi debranşaţi, anunţă conducerea operatorului de apă din Valea Jiului.

Să facă publice listele cu datornicii
Asociaţiile de proprietari din Valea Jiului care au fost debranşate de la reţeaua de apă potabilă, iar după ce şi-au eşalonat datoriile, au beneficiat iarăşi de serviciu, riscă să rămână pe sec. De această dată, conducerea Apa Serv Valea Jiului este decisă să nu-i mai branşeze pe datornici, decât după achitarea integrală a facturilor restante. Directorul general al societăţii, Costel Avram (foto), spune că s-au trimis notificări la toţi datornicii şi urmează să le taie apa. „Am demarat marea debranşare şi de astăzi (ieri, luni – n.n.), s-au trimis notificări către asociaţiile de locatari cu restanţe, care nu şi-au respectat graficul de eşalonare a datoriilor. Fac apel la preşedinţii de asociaţie, să ne  transmită listele cu datornicii. Nu mi se pare corect ca pe cei care plătesc să-i debranşez, însă Apa Serv are contract cu asociaţiile de locatari. Măcar să facem publice numele celor care nu-şi plătesc şi să le răspundă ei celor care achită factura, dar le oprim apa”, a declarat Avram.

Restanţele riscă să blocheze operatorul de apă  
Societatea poate întâmpina greutăţi din cauza rău platnicilor, iar Avram spune că efortul de a o aduce pe zero cu datoriile pe care le mai are ar fi în zadar, dacă nu se iau acum măsuri pentru recuperarea restanţelor de la consumatori. „Apa Serv la această oră nu are datorii nici către bugetul de stat, nici către furnizori şi nu are nici un leu împrumutat de la bancă, în condiţiile în care a trebuit şi să cumpărăm clădirile şi echipamentele de la lichidatorul judiciar al fostei regii. De aceea, trebuie să ne recuperăm banii pe serviciile prestate clienţilor. La începutul lunii iunie, Apa Serv a fost invitată la Ministerul Mediului, pentru a fi felicitată de conducerea ministerului cu privire la atragerea de fonduri europene. SC Apa Serv Valea Jiului este printre primii trei operatori din ţară în privinţa atragerii banilor europeni şi este o mândrie pentru noi”, a mai declarat Costel Avram, directorul general al societăţii amintite.

2 comentarii la „Costel Avram ameninţã cu o nouã mare debranşare

  • Ati castigat bani din fonduri europene si acum vreti sa lasa-ti fara apa ,pe cetatenii care au platit facturile , nu este corect , de ce trebuie sa plateasca tot cei care dau bani si pentru cei care nu vor sa-si plateasca factura ,de ce nu ati facut separari contorizate din banii de la fonduri europene pentru toti cetatenii sa le taia-ti apa doar la cei care nu vor sa-si plateasca factura ?

  • Ca asa gandeste moldoveanul asta umflat cu pompa.
    In loc sa-si vada linistit de amantele lui.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.