Organizaţia municipală PSD Lupeni

16 octombrie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Comunicat de presă – 16.10.2017 –

Ca urmare a unor informaţii prezentate în spaţiul public în aceste zile, potrivit cărora preşedintele Organizaţei municipale PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriţă, ar fi avut o serie de luări de poziţie critice la adresa membrilor din echipa de conducere a Organizaţiei PSD Hunedoara, în cadrul şedinţei de lucru a Biroului Executiv Judeţean al PSD Hunedoara de vineri, 13 octombrie 2017, considerăm că se cuvin câteva clarificări.
Facem de la bun început precizarea că, în cadrul Organizaţiei judeţene a PSD Hunedoara, dezbaterile de idei şi abordarea unor probleme de natură politică şi administrativă fac parte din exerciţiul democratic firesc al vieţii de partid şi din dorinţa fiecăruia dintre noi de a răspunde, permanent, aşteptărilor pe care le au cetăţenii care ne-au încredinţat responsabilitatea de a administra diverse instituţii publice.
Nu putem însă fi de acord cu răstălmăcirea unor abordări de acest fel şi mai ales, cu denaturarea adevărului, din dorinţa unora de a destabiliza unitatea Partidului Social Democrat din judeţul Hunedoara, în mod special acum, când ne aşteaptă un important test electoral în municipiul Deva. În acest context, dezavuăm total informaţiile prezentate în aceste zile în presă, cu privire la un potenţial conflict intern în cadrul PSD Hunedoara, care nu sunt conforme cu realitatea şi sunt menite doar să destabilizeze organizaţia noastră şi imaginea acesteia, în perspectiva campaniei electorale pentru alegerile locale parţiale de la Deva.
”Atât ca senator al judeţului Hunedoara, cât şi în calitate de Preşedinte executiv al PSD Hunedoara şi de Preşedinte al Organizaţiei PSD Lupeni, am militat şi voi milita întotdeauna pentru unitatea membrilor acestui partid. În acest sens, îmi exprim dorinţa de a face tot ceea ce depinde de mine şi de echipa social-democrată pe care o reprezint, alături de toţi colegii mei din judeţul Hunedoara, să câştigăm alături de candidatul PSD Petru Mărginean, fotoliul de primar al municipiului Deva. În acelaşi timp, preocupările mele pentru obţinerea susţinerii de care municipiul Lupeni, localităţile Văii Jiului şi ale judeţului Hunedoara au nevoie din partea Consiliului judeţean Hunedoara, Parlamentului şi Guvernului României, rămân o constantă a activităţii mele politice şi parlamentare”, a declarat senatorul Cristian Resmeriţă, preşedintele PSD Lupeni.
Organizaţia PSD Lupeni
Preşedinte, Senator Cristian Resmeriţă

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nelu Fesenelu spune:

    Întrebarea este în ce au constat acele dezbateri de idei pe teme politice și administrative ? Se spune că unde nu este foc nu iese fum. Deci, acele dezbateri de idei au fost distorsionate. Cristian Resmeriță a zis că e albă iar în spațiul public a-a interpretat că ar fi zis că e neagră. Ce ți-e și cu dezbaterile de idei ! Mai ales că la PSD sunt frecvente deoarece PSD e un partid vii, cu oameni care mereu își spun opiniile.

  2. tavi spune:

    Bravo! Mai Cristi!!1 Dar de ce nu te intrebi : ce vor “dobitocii” aia de pesedisti din Deva..???

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Directorul Termocentralei Mintia, de la PNL la ALDE

Ioan Conţ (foto), directorul Termocentralei de la Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, a părăsit PNL şi s-a înscris în...

Vasile Iovan, candidatul PMP la Primăria Deva

Şi PMP are candidat pentru Primăria Deva. Acesta este Vasile Iovan, fost director al societăţii Urban Construct din Deva. El...

Apa Serv pune la dispoziţia clienţilor săi un nou serviciu bancar de plată a facturilor

Preocupările operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului în ceea ce priveşte extinderea şi modernizarea sistemelor de plată...

Închide