Directorul Termocentralei Mintia, de la PNL la ALDE

16 octombrie 2017 | 9 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Ioan Conţ (foto), directorul Termocentralei de la Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, a părăsit PNL şi s-a înscris în ALDE. Informaţia a fost confirmată de preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE, Mircea Moloţ. Şi fostul director al termocentralei, Nicolae Codreanu, l-a urmat pe Moloţ la ALDE. Ioan Conţ a fost numit în funcţia de director al termocentralei la sfârşitul anului trecut. El a mai ocupat acest post şi în urmă cu trei ani. (S.Popa)

Comentarii (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Normal spune:

  Daca interesul national o cere…nu?
  Siguranta energetica esta acum mai sigura si independenta energetica mai independenta!!!
  Nu-i bai ca daca se schimba se muta si ei.

 2. Lipsa spune:

  Ioi…da Melczer nu-i?

 3. Ion spune:

  un vierme….pe asta daca il trimiti in privat moare de foame.

 4. Nicolae spune:

  Cum dracu sunt numai politruci directori , si sa ne miram de situatia economica ! Au mai fost fost constructor , a fost CFR-ist ,si multi altii . Pe cand un profesionist sau macar meserias ?

 5. Ioan Hategan spune:

  Toata energetica e la ALDE. Numai jocurile mari le face PSD. Cand te duci cu o plangere la ei. “Noi nu putem”. Mi-e scarba de politica. Mi-e scarba de politicieni.
  Chirita la ANRE.
  Liderii de sindikakat , sunt la fel de soiosi.
  Prafu’ s-a ales de tara asta.

 6. @Ioan Hategan spune:

  Nu inteleg. De Ioan Cont si Nicolae Codreanu ti-e scarba ? De conducerea ALDE ?

 7. Ioan Hategan spune:

  Daca vreti in ordine alfabetica, da.
  Stiu conducerile partidelor.
  Curvasaria politica (a sefimii) si prostitutia intelectuala (a pulimii – TESA) practicate in companiile “de stat” au fost unele din cauzele de baza ale distrugerii industriei romanesti.
  Unii abia acum isi dau seama de ce tov. Iliescu nu a vrut privatizare reala a economiei in ’89. Si inca sunt multi din generatia rosie care mai plang dupa orgolii pierdute.
  Mie sila de tot ce inseamna politica si oportunism politic. Astia nici politicieni nu sunt, nici tehnicieni nu sunt. Ce sunt cu siguranta, …, nu-mi permit sa scriu public.

 8. Andreea Cont spune:

  Inainte de a comenta despre o peroana, asigura te ca o cunosti personal ! Oricine se poate ascunde in spatele unui nume fictiv, daca ai o parere poti sa ti o exprimi , prezentandu-te, dar de parveniti si oameni fara educatie , ex Ion, este plina lumea! Toate comentariile urate adresate tatalui meu va caracterizeaza pe voi insine !!

 9. Andreea Cont spune:

  Ioan Hategan, daca iti este scarba de ceva sau cineva, pur si simplu ignori, nu stai sa iti exprimii frustrariile pe un web site !! Tu nici nu il cunosti pe tatal meu incat sa iti dai cu parerea, dar ma repet de parveniti si bagatori de seama este plina lumea, iar pentru cultura ta generala, cata scoala are tatal meu nu ai tu fire de par in cap !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Vasile Iovan, candidatul PMP la Primăria Deva

Şi PMP are candidat pentru Primăria Deva. Acesta este Vasile Iovan, fost director al societăţii Urban Construct din Deva. El...

Apa Serv pune la dispoziţia clienţilor săi un nou serviciu bancar de plată a facturilor

Preocupările operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului în ceea ce priveşte extinderea şi modernizarea sistemelor de plată...

Pensionarii din Şoimuş, în pelerinaj la Mănăstirea Timişeni-Şag

Prin Asociaţia Pensionarilor din Comuna Şoimuş, un grup format din 390 de persoane de vârsta a treia a vizitat duminică...

Închide