Ordin de conformare pentru operatorul Brai Câta! Trebuie să ridice gunoaiele din Ilia şi Şoimuş

8 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Până la urmă totul e bine când se sfârşeşte cu bine! Asta s-a întâmplat cu gunoiul neridicat de prin satele comunei Ilia. Ieri, Eduard Felciuc, directorul ADI Deşeuri, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că monitorul care se ocupă de zonele Ilia şi Şoimuş a emis un ordin de conformare pentru operatorul Brai Câta ca să ridice în 24 de ore deşeurile din cele două comune.

Reamintim că în comuna Ilia gunoiul nu a mai fost ridicat din data de 15 decembrie, primarul Marius Omotă reclamând acest fapt, după ce cetăţenii au depus mai multe reclamaţii la primărie. Se pare că şi în comuna Şoimuş au fost, de asemenea, probleme.
Noul operator şi-a început activitatea din 28 decembrie 2018, motiv pentru care sunt tot felul de disfuncţionalităţi, până se reglează lucrurile. ”Azi (n.r.-ieri) am avut o întâlnire de lucru cu primarul Devei, Florin Oancea, şi cu reprezentanţii operatorului Brai Câta pe tema ridicării gunoiului în reşedinţa de judeţ. Am decis împreună să se suplimenteze maşinile de salubrizare şi să se prelungească programul de colectare şi după ora 16, ca să ajungem la normalitate în ceea ce priveşte această activitate”, a declarat Eduard Felciuc, directorul ADI Deşeuri Hunedoara. Societatea Brai Câta a câştigat trei zone ale judeţului pentru activitatea de salubrizare, iar Supercom a preluat zona Văii Jiului şi administrarea deponeului ecologic de la Bârcea.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A intrat cu maşina sub TIR

Un şofer de 58 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina pe care o conducea...

Centrul vechi al Hunedoarei capătă o faţă nouă

Unul dintre cele 22 de proiecte depuse de municipiul Hunedoara la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) este cel...

Ordine de protecţie provizorie emise de poliţiştii hunedoreni

Poliţiştii vulcăneni au fost nevoiţi să emită un ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat care-şi ameninţase fosta concubină. Totul...

Închide