Adolescenta expertă în spargeri n-a mai avut scăpare

8 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Minora a terorizat municipiul Lupeni, a dat spargeri la Deva şi Petroşani, dar a scăpat până acum de închisoare. Şi-a început activitatea infracţională încă de la 14 ani şi a comis zeci de furturi de-a lungul anilor.
Adolescenta din municipiul Lupeni este cercetată în mai multe dosare penale de furt, este judecată sau deja condamnată pentru fapte asemănătoare. Fiind minoră, a beneficiat de legi favorabile, dar totul are un sfârşit. Încercările de a o convinge să se reintegreze în societate au fost sortite eşecului, astfel că singura soluţie a rămas pedeapsa închisorii. Adolescenta Larisa Geanina M. a fost condamnată la un an şi jumătate de internare într-un centru educativ. Decizia Judecătoriei Petroşani a fost luată într-un dosar în care minora a fost judecată pentru o serie de furturi comise pe raza Văii Jiului în anul 2017. Magistraţii i-ar putea prelungi internarea, dacă va fi condamnată şi în alte dosare aflate în faza de judecată. Ultima infracţiune comisă de minoră a avut loc la finele anului trecut la o farmacie din Lupeni. Fata a încercat să fure din casa de bani după ce i-a cerut farmacistei lapte praf. Angajata a mers în depozitul unităţii să-i aducă, iar minora a înşfăcat un teanc de bani din casa de marcat. Un client a văzut-o şi a reţinut-o până la sosirea oamenilor legii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ordin de conformare pentru operatorul Brai Câta! Trebuie să ridice gunoaiele din Ilia şi Şoimuş

Până la urmă totul e bine când se sfârşeşte cu bine! Asta s-a întâmplat cu gunoiul neridicat de prin satele...

A intrat cu maşina sub TIR

Un şofer de 58 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina pe care o conducea...

Centrul vechi al Hunedoarei capătă o faţă nouă

Unul dintre cele 22 de proiecte depuse de municipiul Hunedoara la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) este cel...

Închide