Oraşul Uricani are o capelă modernă

15 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Capela ridicată de administraţia publică din Uricani a fost finalizată şi îşi aşteaptă unda verde pentru a fi pusă în circuitul oficial.

„Suntem în curs de autorizare şi va deservi întreaga comunitate, indiferent de religie, urmând să le fie sprijin tuturor celor care îl solicită. Atunci când o să fie nevoie, cetăţenii vor completa o cerere şi în baza ei vor beneficia de locaţie. A fost amenajată la Puţul 5, zona aflându-se în proces de degradare. Este prevăzută cu două locuri şi oferă condiţii decente de deplângere a celor trecuţi în nefiinţă. Iniţial am stabilit o valoare mai mare pentru investiţie, dar în final am ajuns la circa 450.000 de lei, bani din bugetul oraşului. Vom hotărî în şedinţă de Consiliu Local care va fi cuantumul taxei aferente, dar va fi una modică, lăcaşul fiind gândit sub forma unui ajutor de ordin social oferit comunităţii. Să sperăm că cele două locuri se vor dovedi suficiente, urmând regula primul venit-primul servit”, a spus Dănuţ Buhăescu (foto), primarul oraşului Uricani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Răchitova se continuă lucrările de cadastrare gratuită

Conducerea comunei Răchitova merge mai departe cu lucrările de cadastrare gratuită demarate prin Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară...

Prefectul Kiszely şi pompierii deveni au donat sânge

Mai mult de o treime din necesarul de sânge al spitalelor nu poate fi asigurat de Centrul Judeţean de Transfuzii...

Comisarul şef de poliţie (r) Micu Dan a murit

        O veste tristă ne-a sosit, din nou, în redacţie, chiar după închiderea ediţiei tipărite, cutremurându-ne. Comisarul...

Închide