Orăştioara de Sus, în prag de sărbătoare

7 decembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Cu mic, cu mare, locuitorii comunei Orăştioara de Sus vor simţi că se apropie Crăciunul. Din programul acţiunilor pregătite de primăria comunei nu lipsesc colindele şi darurile specifice sărbătorilor.
„În cadrul serbării pomului de Crăciun, vom oferi şi în acest an pachete copiilor din comună, de la cei de grădiniţă şi până la cei de clasa a VIII-a. Sunt peste 150 de astfel de daruri. De asemenea, în 10 decembrie, adică duminică, la căminul cultural din localitatea principală vom avea o seară de colinde ce va reuni elevi din comună, ceata de căluşari, cunoscuţi interpreţi din judeţ, precum şi de pe plan local.
În ce priveşte anul 2017, aflându-ne pe ultima sută de metri, se poate spune că a fost unul cu bilanţ pozitiv, principalele noastre obiective fiind atinse. Deci, per ansamblu, a fost mulţumitor. Nu ne putem plânge că suntem în impas nici cu plata salariilor, aşa cum aud că se întâmplă prin ţară şi nici că localnicii sunt datori-vânduţi la stat. Ne confruntăm şi noi cu trimiteri de înştiinţări, somaţii şi popriri la adresa celor rămaşi în urmă cu plata taxelor şi impozitelor şi vom lua toate măsurile legale ce ni se impun pentru recuperarea creanţelor, dar situaţia nu e una disperată. Iar pentru că se apropie marele praznic creştin, aş vrea să le urez consătenilor, hunedorenilor şi tuturor românilor să aibă parte de sănătate, înţelegere şi înţelepciune. Doamne, ajută şi mult bine!“, a spus Vasile Marian Inăşescu (foto), primarul comunei Orăştioara de Sus.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului a cucerit două trofee la Gala Ariilor Protejate

Cea de a treia ediţie a Galei Ariilor Protejate organizată de Propark, Fundaţia pentru Arii Protejate a adus o nouă...

Dacia Orăştie, pedepsită de Comisia de Disciplină

Ocupantă a locului 5 la finalul turului Ligii a IV-a, Dacia Orăştie va suporta în primele două etape de pe...

CS Hunedoara domină şi campionatul judeţean de juniori A1

Echipa de juniori A1 a clubului CS Hunedoara a terminat turul acestei ediţii de campionat pe prima poziţie, având maximum...

Închide