Opt medalii de aur la Mondialele de fotbal- tenis

4 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Nicolae Gavrea

Sportivii de la Clubul de fotbal tenis Comexim R Lupeni au terminat în forţă întrecerile Campionatului Mondial de juniori şi tineret de la Szentes-Ungaria. Jucătorii din Valea Jiului, pregătiţi de Dima Druncea la Clubul Sportiv Comexim R Lupeni, au câştigat opt medalii de aur şi şase medalii de argint. Au pierdut însă finalele la dublu şi triplu juniori!

Medaliile de aur au fost câştigate de David Lică şi Darius Pufu în proba de simplu juniori; Maria Lică şi Răzvan Vornicu la dublu mixt tineret U 21; Maria Lică, Răzvan Vornicu, Daniel Popovici şi Adriana Rus la triplu mixt.
Medaliile de argint au fost câştigate de David Lică, Darius Pufu şi Roberto Hoca la dublu juniori; David Lică, Darius Pufu şi Raul Pobirci la triplu juniori!
Antrenorul Dima Druncea a declarat: “Aşteptam mai multe medalii de aur, dar se pare că nu am muncit îndeajuns la antrenamente şi am pierdut meciurile din finală pentru titlul de campioni mondiali în cele două probe, de dublu şi triplu juniori”.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Record de participanţi la “Cupa României” de taekwon-do de la Deva

Municipiul Deva a găzduit recent cel mai mare concurs de arte marţiale din ţară, Cupa României la tae kwon-do ITF,...

Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul, tot mai departe de obiectivul iniţial

ACS Energeticianul a evoluat în cadrul etapei cu numărul 20, în deplasare la Luceafărul Oradea, jocul fiind unul considerat de...

Karate: Medalie de argint la Balcaniadă pentru echipa României

Ediţia din acest an a Campionatului Balcanic de karate WKF s-a desfăşurat la Dubrovnic în Croaţia, competiţie la care au...

Închide