EvenimentFlash

Opt ani de puşcãrie, pentru cã a bãtut un poliţist

03 dorinel ursu tentativa de omor

Sorina Popa
 
Ieri, magistraţii hunedoreni au dat verdictul în procesul interlopului hunedorean Dorinel Ursu, cel care, în luna septembrie a anului trecut, a dat cu maşina peste un poliţist şi apoi l-a bătut cu o rangă.
Pentru fapta sa, interlopul a primit un “cadou” frumos, adică opt ani de puşcărie. Ursu poate face apel la decizia judecătorilor hunedoreni.

Tentativă de omor
Dorinel Ursu, implicat şi în dosarul „Hydra” al mafiei fierului vechi din Hunedoara, a fost acuzat de tentativă de omor, conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deţine permis şi refuzul de a se supune recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Lovit cu maşina şi bătut cu ranga
Incidentul pentru care Dorinel Ursu a fost incriminat s-a petrecut la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, în apropierea localului Park Place, din centrul municipiului Hunedoara. Atunci, un angajat al IPJ Hunedoara i-a reproşat interlopului că şi-a parcat maşina în mijlocul străzii. Băut şi pus pe scandal, Ursu a demarat cu maşina în trombă şi l-a izbit cu BMW-ul, în plin, pe poliţist. A ieşit apoi din autoturism cu o rangă de fier lungă de aproape un metru şi s-a năpustit asupra bărbatului căzut pe caldarâm, strigându-i că îi arată el „miliţianului”, lovindu-l peste cap, faţă şi peste spinare. Victima, snopită în bătaie în faţa soţiei şi a copilului său, de numai câteva luni, a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale. La aproape o lună de la scandal, când credea că nimeni nu se va atinge de el, Ursu a fost reţinut de poliţişti şi dus în faţa instanţei, unde a fost judecat, pentru că a crezut că este mai presus de lege.

3 comentarii la „Opt ani de puşcãrie, pentru cã a bãtut un poliţist

  • ia dat prea mult,a fost si baut,nu uitati ca altul sa suit cu tirul plin de fier pe o masina mica in care erau patru oameni si ia omorat pe loc pe toti, si a fost condamnat la doi ani cu suspendare,nici o zi de puscarie, au fost o familie ,tatal cu fetele lui si o nepoata,vecinii mei .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura