Operatorul Apa Prod, lucrările la Peştişu Mare sunt în grafic

18 aprilie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Operatorul zonal Apa Prod SA Deva con­ti­nuă lucrările la realizarea reţelei de cana­li­zare în satul aparţinător Hunedoarei, Peştişu Mare.
În această perioadă se lucrează pe por­ţiunea principală din zona numită „Valea Ba­nilor”. Aici este vorba despre o lungime a ca­na­li­zării de 426 de metri la care se vor rea­liza aproximativ 30 de racorduri.
După finalizarea reţelei de canalizare în zona amintită, lucrările se vor muta în zona centrală a satului Peştişu Mare şi vor merge pe trei străzi, spre fabrica de pâine şi fabrica de perdele. Aici va fi vorba despre o lungime to­tală a reţelei de aproape 1.100 de metri şi aproximativ 50 de racorduri.
După finalizarea lucrărilor la realizarea lu­cră­rilor la canalizare, se va începe lucrul şi la modernizarea străzilor această localitate.
Asfaltarea arterelor din Peştişu Mare este o lucrare aprobată de Consiliul Local şi cu­prin­să în lista de investiţii pe acest an, întocmită de Primăria municipiului Hunedoara. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O medie de 10 la simularea Evaluării Naţionale

Circa 64 la sută dintre elevii claselor a VIII-a din judeţ au reuşit să promoveze testele la simularea pentru Evaluarea...

Dezbateri asupra problemelor majore cu care se confruntă persoanele cu tulburări de spectru autist din România

Joi, 15.04.2021, a avut loc şedinţa reunită a comisiilor pentru învăţământ şi drepturile omului, în care s-au dezbătut problemele majore...

Drumul Regelui are şi protocol de colaborare

Reprezentanţii primăriilor Vaţa de Jos şi Petriş, din judeţul Arad, au semnat un pro­tocol de colaborare pentru obţinerea fi­nanţării proiectului...

Închide