Om de afaceri italian, ucis de fiul său, azi noapte, la Sântandrei

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 02:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara a  fost sesizat cu privire la faptul că într-un imobil din satul Sântandrei, de lângă Deva, a avut loc o ceartă între doi cetăţeni italieni şi este posibil ca unul dintre aceştia să-şi fi pierdut viaţa.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria, care l-a identificat în apropierea imobilului unde a avut loc agresiunea pe Gianmarco Morelli, de 24 de ani, cetăţean italian cu domiciliul în Italia, prezumtivul autor al faptei. În imobil au descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat mai în vârstă, care era decedat, în urma mai multor răni provocate de un cuţit.

În urma acestei descoperiri, echipa operativă coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a stabilit că între agresor şi tatăl acestuia, Gianfranco Morelli, de 61 de ani, a avut loc o altercaţie pe fondul unor neînţelegeri familiale mai vechi. Tânărul se afla în vizită la tatăl său, un om de afaceri stabilit în satul Sântandrei. În noaptea trecută, tânărul a pătruns, folosind o scară, în balconul situat la etajul întâi al imobilului, iar de acolo în încăperea unde se afla tatăl său, concubina acestuia şi fiica celor doi. Tânărul i-a aplicat tatălui său mai multe lovituri cu un cuţit, în urma cărora acestora s-a prăbuşit la pământ şi a murit.

Gianmarco Morelli a fost reţinut, el recunoscându-şi fapta,  şi va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru  omor calificat. Tânărul italian urmează să fie  suspus şi unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei. (M.Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare