Octavian Belu şi Mariana Bitang, declaraţi cei mai de succes antrenori din lume

Octavian Belu şi Mariana Bitang (foto), care au pregătit echipa feminină de gim­nas­tică a României, cu care au câştigat cinci titluri mondiale şi două olimpice, au fost decla­raţi “Cei mai de succes antrenori din lume – Duo” de către Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy), se arată într-un comunicat de presă remis, marţi, Agerpres.
„La 12 ani de la recunoaşterea oferită an­tre­norilor Octavian Belu şi Mariana Bitang drept cei mai de succes antrenori din lume, Aca­de­mia Recordurilor Mondiale (World Record Aca­demy) a publicat un nou record al acestora. Este vorba de recordul ”Cei mai de Succes Antrenori din Lume – Duo”, pentru cuplul Belu-Bitang”, se arată în comunicatul citat.
Potrivit Academiei Recordurilor Mondiale, sub conducerea celor doi antrenori gim­nastele române au câştigat în total 305 me­dalii la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice.
Academia Recordurilor Mondiale (World Re­cord Academy) este cea mai mare or­ga­nizaţie care certifică recorduri mondiale şi, totodată, deţinătoarea celei mai mari baze de date cu recorduri mondiale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare