Oancea şi Mărginean, umăr la umăr, într-un sondaj al PNL

Sorina Popa

Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş, a prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă, rezultatele unui sondaj efectuat de Agenţia de Rating Politic în perioada 14-18 octombrie 2017, efectuat pe un eşantion de 570 de persoane.
Un primar cu suflu nou
Respondenţii au spus că locurile de muncă, salariile, curăţenia oraşului, atitudinea primarului faţă de cetăţeni sunt importante pentru ei. În opinia a 32,5 la sută dintre cei intervievaţi, primarul trebuie să fie cinstit, integru, onest, 12,7 la sută vor ca edilul şef să fie gospodar, bun manager şi doar 4,9 la sută cer ca primarul să fie deştept. Asta, conform sondajului efectuat la comanda PNL. Un primar cu suflu nou pentru Deva este preferat de 52,5 la sută dintre respondenţi.
La capitolul notorietate, Petru Mărginean (PSD) se situează pe primul loc, cu 96 la sută. Pe cine aţi vota ca primar? Răspunsul a fost următorul: Florin Oancea (PNL), 36 la sută, Petru Mărginean (PSD) 34 la sută, Marius Blendea, independent-10,5, Velu Căluşer, independent-10 la sută, Ovidiu Popa (ALDE)-4 la sută, Lucian Davidoni (USR)-3 la sută, Eduard Cîrstoi, independent-1,5 la sută.
„Deva are nevoie de o creştere economică”
Ieri, la Deva a fost prezent şi unul dintre vicepreşedinţii PNL, Virgil Guran, venit să-l susţină pe Florin Oancea, candidatul PNL la alegerile de duminică, pentru funcţia de primar al municipiului Deva.
„Deva a rămas puţin în urmă faţă de alte oraşe. Deva are nevoie de creştere economică. Şi, asta înseamnă că e nevoie de o legătură cu Occidentul, pentru atragerea de investiţii aici. Investiţii vin dacă avem infrastructură. Şi această legătură cu Occidentul se va face când avem primar liberal şi la Deva. La Timişoara avem deja. Uitaţi-vă pe hartă. Care sunt oraşele care merg bine? Evident, cele conduse de liberali. Nu există altă alternativă pentru Deva. Sunt convins că de luni, vom trece la treabă cu Florin Oancea, primarul Devei”, a declarat Virgil Guran, vicepreşedintele PNL.

Comandat de Partidul Naţional Liberal, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170001.
Operator economic: S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva. Tiraj: 3.300 exemplare

22 de comentarii la „Oancea şi Mărginean, umăr la umăr, într-un sondaj al PNL

 • 1 noiembrie 2017 la 22:23
  Permalink

  a mers Petru Marginean prin cartierul Micro 15. A dat mana cu oamenii dupa care si-a sters manile cu un servetel umed. Oamenii au inceput sa-l huiduiasca. Ar face bine sa se retraga din competitie.

 • 1 noiembrie 2017 la 22:26
  Permalink

  Pe traseistul Marginean nu o sa-l voteze nici cei din PSD ,a intrat prin dos ,unii muncesc in partid si altii ocupa functiile.Mai pe romaneste unul plimbe altul f*ute

 • 1 noiembrie 2017 la 22:28
  Permalink

  Asta schimba partidele precum femeile. Sau invers.
  Asta dovedeste verticalitatea, valoarea si consecventa politicianului roman.
  Javra pana la capat.
  Nimic personal cu acest nefericit. Monstrul este devalorizarea si lipsa de valori morale ce ne conduc. Mi-e groaza de noua generatie. In ce mediu se formeaza.
  Doamne , cata suferinta ne vei da , sa ne trezesti ?!?!

 • 1 noiembrie 2017 la 22:29
  Permalink

  cum sa alegem un gabor (tigan vorbitor de limba maghiara)?. Strabunicul lui era tigan din secuime. A venit in Deva si cara fier vechi la centrul de colectare cu o martoaga. S-a inhaitat cu inca doi de ai lui si intre cele doua razboaie tiparea bani falsi si se mai ocupa si cu trafic de aur de la Sacaramb. I-a mers bine garoiului si s-a casatorit cu una din Ciangai mai pacalita. Acum se da ca-i ungur dupa mama.Tenul il tradeaza. Varul lui (tot Margica il cheama) e betivul Devei. Cerseste bautura prin baruri. Jalnica familie. Bedrica Margica s-a ocupat doar de divorturi si falimente (vezi Simako).

 • 1 noiembrie 2017 la 22:30
  Permalink

  Petre Marginean este Martor a lui Iehova ,si patron la Antena 1 Deva unde sotia sa Gabriela este director, nu votam un Iehovist
  Ba,cantindat de 9 %!Da tu,Marginene,care ti-ai lasat prima sotie,ai lasat angajatii Simako pe drumuri dupa ce ai falimentat-o( propria ta firma ,adica). Vrei sa ajumgi la primarie sa ti se mai faca inca o casa de vacanta la Lunca Cernii, dar mai mare, ca sa poata fi folosita de iehovisti ( casa de adunare pentru iehovisti). Casa va fi ridicata de firma care va face incinta 1 a cetatii Deva. Acest gabor (tigan ungur) nu a crescut niciun copil. Este inimaginabil de arogant si cand cineva doreste sa deschida o afacere, face ca toti dracii.

 • 1 noiembrie 2017 la 22:31
  Permalink

  omul securistului Voiculescu sa il votam?
  ce ai facut tu cu adevarat in viata ta?falimente si divorturi!
  un om duplicitar ,se simte si dupa palmele vesnic ude!

 • 1 noiembrie 2017 la 22:32
  Permalink

  Petre Marginean a falimentat 4 firme cea mai cunoscuta a fost firma Simako ,a ajuns sef la o fundatie Salvital unde are 120 milioane salariul lunar ,un ONG care fura practic din banii SMURD,banii publici sunt trecuti prin Salvital de unde sunt dijmuit de Marginan in interes propiu, de unde credeti ca a avut el bani care a dato afara din apartament chiar pe mama lui sa cumpere televiziunea localala Antena 1 Deva. Nu votam un gabor iehovist

 • 1 noiembrie 2017 la 22:33
  Permalink

  ma Marginene ai copii sau nu? Nu am auzit sa fi spus ceva in acest sens. Eu nu votez cu unul care nu a fost tata.

 • 1 noiembrie 2017 la 22:33
  Permalink

  Acest bedrică mărgică a început să meargă cu cerșitul de voturi pe la toți pocăiții din Deva. El le are cu Martorii lui Iehova. Acest țigan ungur (gabor) a lăsat un miros în primăria Deva, de cei de acolo au aerist 5 zile. Și…. tot degeaba.

 • 1 noiembrie 2017 la 22:34
  Permalink

  am pariat o suma frumusica pe Petru Marginean (zis si gaborul) ca v-a iesi pe locul 3. Sper ca nu am pariat pe un cal mort. Mai Bedrică, sa nu ma dezamagesti si in loc de bronz sa iei mentiune.

 • 1 noiembrie 2017 la 22:35
  Permalink

  la Petru Marginean avea porecla „gaborul” (tigan ungur) dar mai nou vad ca i se mai spune si ” macaroana fiarta”. Cred ca numele ii vine de la coloana vertebrala care acum este ca macaroana fiarta fiinca nu are verticalitate (s-a mutat de la un partid la altul)

 • 1 noiembrie 2017 la 22:36
  Permalink

  Gaborul (bedrica margica)la intrebat pe Bubosul (bobora) că ciorrrr…. mai face ai nostri? Bubosul i-a raspuns – ciorrrr putea.

 • 1 noiembrie 2017 la 22:36
  Permalink

  acest gabor a adus-o in primarie pe arhitecta Kalauz ( porecla Hoașca) care a pus pe butuci toate initiativele de afaceri in Deva.

 • 2 noiembrie 2017 la 7:16
  Permalink

  Dacă PNL îl mai lasă pe dl David din Cristur sa mai amestece biserica în politică PNL se va mai slabi un pic…

 • 2 noiembrie 2017 la 7:30
  Permalink

  Ar fi bine sa fie ales Oancea.Total anormal ar fi sa revina un fost primar…
  Sau dati o șansă unui tânăr,,cum e Caluser!

 • 2 noiembrie 2017 la 8:17
  Permalink

  cu cat il denigrati mai mult, cu atat il faceti victima si va fi votat ca primar !

 • 2 noiembrie 2017 la 12:58
  Permalink

  Marginean se bate pentru locul 3. Oricum, nu este bun de primar cum n-a fost bun nici la TCH cand s-a angajat ca subinginer. Acu e inginer, cum e Nelu Ardelean doctor. 🙂

 • 2 noiembrie 2017 la 16:30
  Permalink

  ok, am inteles: trebuie sa il votam pe cel care si-a trimis soferul in locul lui la un examen.

 • 2 noiembrie 2017 la 22:07
  Permalink

  m-am luminat. Nu intelegeam de ce acest Bedrica Margica se da cu funingine pe fata si-si baga parul in crema de ghete. Pai daca este gabor (tigan ungur) cum sa-l votam?

 • 2 noiembrie 2017 la 22:20
  Permalink

  Ma bedrica margica -cate locuri de munca ai creat in Deva, nemernicule. De desfintat ai stiut. Era intre Bancpost si BRD o toneta auto cu saorma. I-ai alungat. Ce ai avut cu cele 2 locuri de munca?

 • 3 noiembrie 2017 la 0:06
  Permalink

  Marginean nu este bun de primar cum n-a fost bun nici la TCH cand s-a angajat ca subinginer. Subinginer de instalatii. Ii placea,sa mearga la reparatii la canalizare. Mirosul il atagea in mod deosebit. Deh, gaboru si-a gasit vocatia.

 • 3 noiembrie 2017 la 15:56
  Permalink

  VOTAM MARGINEAN PRIMAR !!!

  asa, doar sa se tavaleasca in chinuri statul securist !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A fost lansată aplicaţia „Primar Oancea”

Ieri, liberalii deveni au lansat o aplicaţie prin care se doreşte eficientizarea relaţiei dintre primar şi cetăţeni. „Aplicaţia, «Primar Oancea»

Prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, şeful IPJ Hunedoara a fost eliberat, oficial, din funcţie

Oficial, de ieri, comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru (foto) a plecat de la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara....

Tâlharii care au jefuit un bătrân, în propria casă, trimişi în judecată

Doi tineri din Valea Jiului, Cătălin Cosmin Căldărar şi Andrei Vas au intrat în casă peste un bătrân de 82...

Închide