A fost lansată aplicaţia „Primar Oancea”

1 noiembrie 2017 | 8 Comentarii | Publicat in: Electorale, Flash

Ieri, liberalii deveni au lansat o aplicaţie prin care se doreşte eficientizarea relaţiei dintre primar şi cetăţeni.
„Aplicaţia, «Primar Oancea» îmi permite să fiu mai aproape de voi, să discut direct cu dumneavoastră, fără intermediari, fără funcţionari sau secretare. Mă puteţi contacta oricând, iar eu vă voi răspunde în cel mai scurt timp posibil. Vreau cu adevărat să fiu în preajma oamenilor, să îi ascult şi să le înţeleg dorinţele şi problemele. Asta e motivaţia care se află în spatele acestei aplicaţii. Hai să facem lucrurile împreună, să dăm startul unui nou început!”, a spus Florin Oancea (foto), candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Deva.
Aplicaţia este disponibilă deocamdată doar utilizatorilor de telefoane android. Ea este gratuită şi se găseşte în Google Play. „Aştept cu nerăbdare să discut cu fiecare în parte. Hai să batem palma pentru reconstrucţia Devei! Pe viitor, de luni încolo, sesizările devenilor pot fi adresate direct primarului. Bineînţeles că sesizările se pot depune în continuare şi la sediul primăriei, dar vrem să eficientizăm colaborarea primar-cetăţeni”, a adăugat Florin Oancea, candidatul PNL la Primăria Deva. (S.Popa)

(Comandat de Partidul Naţional Liberal, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170001. Operator economic S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva, tiraj: 3.300 exemplare.)

Loading...

Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Un devean spune:

  Felicitari!…un vot in plus…e super aplicatia.

 2. toni spune:

  cum sa alegem un gabor (tigan vorbitor de limba maghiara)?. Strabunicul lui era tigan din secuime. A venit in Deva si cara fier vechi la centrul de colectare cu o martoaga. S-a inhaitat cu inca doi de ai lui si intre cele doua razboaie tiparea bani falsi si se mai ocupa si cu trafic de aur de la Sacaramb. I-a mers bine garoiului si s-a casatorit cu una din Ciangai mai pacalita. Acum se da ca-i ungur dupa mama.Tenul il tradeaza. Varul lui (tot Margica il cheama) e betivul Devei. Cerseste bautura prin baruri. Jalnica familie. Bedrica Margica s-a ocupat doar de divorturi si falimente (vezi Simako).

 3. toni spune:

  Petre Marginean este Martor a lui Iehova ,si patron la Antena 1 Deva unde sotia sa Gabriela este director, nu votam un Iehovist
  Ba,cantindat de 9 %!Da tu,Marginene,care ti-ai lasat prima sotie,ai lasat angajatii Simako pe drumuri dupa ce ai falimentat-o( propria ta firma ,adica). Vrei sa ajumgi la primarie sa ti se mai faca inca o casa de vacanta la Lunca Cernii, dar mai mare, ca sa poata fi folosita de iehovisti ( casa de adunare pentru iehovisti). Casa va fi ridicata de firma care va face incinta 1 a cetatii Deva. Acest gabor (tigan ungur) nu a crescut niciun copil. Este inimaginabil de arogant si cand cineva doreste sa deschida o afacere, face ca toti dracii.

 4. toni spune:

  a mers Petru Marginean prin cartierul Micro 15. A dat mana cu oamenii dupa care si-a sters manile cu un servetel umed. Oamenii au inceput sa-l huiduiasca. Ar face bine sa se retraga din competitie.

 5. toni spune:

  acest gabor (tigan ungur – petru marginean) a adus-o in primarie pe arhitecta Kalauz ( porecla Hoașca) care a pus pe butuci toate initiativele de afaceri din Deva.

 6. toni spune:

  cand era primar Marginean, PSD il acuza ca-i facea casa soacrei cu materiale furate de la renovarea cetatii.
  Acum este cel mai bun.
  Cat a fost Marginean primar a pus in cap toate afacerile locale si a crescut taxele populatiei la maxim.
  La alegeri l-au scuipat oamenii si abia au asteptat sa scape de el.
  Acum ajunge cel mai bine in sondaje….masluite.

 7. Zamostean Livica spune:

  Nu va mai agitati ca oricum pe Marginean nu-l voteaza nici membri psd Deva. Il voteaza niste pensionari si oameni fara scoala, pe care i-a putut si el tromboni.

 8. Vlad Paul spune:

  Mai bine oameni fara scoala, dar cinstiti, decat oameni pentru care au facut soferii scoala.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, şeful IPJ Hunedoara a fost eliberat, oficial, din funcţie

Oficial, de ieri, comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru (foto) a plecat de la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara....

Tâlharii care au jefuit un bătrân, în propria casă, trimişi în judecată

Doi tineri din Valea Jiului, Cătălin Cosmin Căldărar şi Andrei Vas au intrat în casă peste un bătrân de 82...

Seif cu peste 10.000 de euro, furat dintr-o sală de jocuri de noroc

Un tânăr de 27 de ani din Vulcan şi-a riscat libertatea, furând un seif cu bani dintr-o sală de jocuri...

Închide