Marius Sanfirişca: ProRomânia are deja structuri în judeţ

Sorina Popa

Recent, Daniel Constantin, fost copreşedinte ALDE, exclus din ALDE, a repurtat un succes în demersul de înregistrare a formaţiunii sale politice, Pro România, în Registrul partidelor.
Partidul nu a putut fi încă înregistrat, fiind blocat în instanţă. Însă, Secţia a III-a civilă a Tribunalului Bucureşti a admis o cerere din partea PRO România, prin care, practic, se dă undă verde înregistrării noului partid.
„Avem deja structuri. Un nucleu de vreo 300 simpatizanţi, iar după ce ne înregistrăm ca partid politic, vom construi în continuare, aşa cum am făcut şi cu ALDE. Nu este uşor, în actualul contex politic. Sper, după alegerile de la Primăria Deva, ca toţi cei nemulţumiţi să vină în partidul nostru, Pro România. Acest proiect politic este unul care îşi propune să comunice mai mult, care să implice oamenii nu numai înainte şi în timpul campaniei electorale, ci şi după ce un partid ajunge la guvernare, ceea ce nu se întâmplă la noi. Sunt convins că şi în judeţul Hunedoara vom face o construcţie politică importantă. Suntem optimişti, viitorul ne aparţine“, a declarat Marius Sanfirişca (foto), coordonatorul Pro România în judeţul Hunedoara.

One thought on “Marius Sanfirişca: ProRomânia are deja structuri în judeţ

  • 1 noiembrie 2017 la 21:35
    Permalink

    a mers Petru Marginean prin cartierul Micro 15. A dat mana cu oamenii dupa care si-a sters manile cu un servetel umed. Oamenii au inceput sa-l huiduiasca. Ar face bine sa se retraga din competitie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Oancea şi Mărginean, umăr la umăr, într-un sondaj al PNL

Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş, a prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă, rezultatele unui sondaj efectuat de Agenţia de...

A fost lansată aplicaţia „Primar Oancea”

Ieri, liberalii deveni au lansat o aplicaţie prin care se doreşte eficientizarea relaţiei dintre primar şi cetăţeni. „Aplicaţia, «Primar Oancea»

Prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, şeful IPJ Hunedoara a fost eliberat, oficial, din funcţie

Oficial, de ieri, comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru (foto) a plecat de la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara....

Închide