Oana Zãvoranu vrea sã fie şefa PRM

05 oanaSorina Popa

Cunoscuta vedetă tv, Oana Zăvoranu (foto), a declarat că vrea să preia Partidul România Mare. Se pare că, după moartea lui Vadim Tudor, mai multe persoane sunt interesate să ajungă la cârma PRM, având în vedere că formaţiunea înfiinţată şi condusă de Tribun a rămas fără conducător.
Oana Zăvoranu a afirmat că Vadim Tudor ar fi vrut să o numească secretar general al partidului, înainte să moară. Ea a anunţat şi că a dat-o în judecată pe fata cea mare a lui Vadim, pentru declaraţiile făcute la adresa ei.
Ce spun membrii PRM din judeţul Hunedoara, legat de această situaţie, am aflat de la Mircea Mincea, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM. „Eu nu ştiu dacă Oana Zăvoranu este membru al partidului. Ceea ce ştiu este că sâmbătă, 31 octombrie, va avea loc Congresul PRM şi atunci se va alege succesorul lui Vadim Tudor. Deocamdată, cel care se află la şefia formaţiunii noastre politice este Cristian Stănescu, consilier al lui Vadim Tudor. Organizaţia din judeţ va participa cu delegaţi la congres”, a declarat Mircea Mincea, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM. În judeţ, PRM are aproximativ 2.000 de membri.

One thought on “Oana Zãvoranu vrea sã fie şefa PRM

  • 13 octombrie 2015 la 6:57
    Permalink

    Ar fi superb…pentru celelalte partide să fie această…personalitate liderul PRM-ului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.