FlashPolitica si administratie

Liviu Dragnea, votat în numãr mare de social-democraþii hunedoreni

05 Liviu-DragneaNatalia Bumbac

Procesul de alegere a preşedintelui PSD s-a încheiat duminică, când toţi social-democraţii au fost aşteptaţi la urne pentru a-şi exprima votul. Modalitatea de alegere a lui Liviu Dragnea (foto) în fruntea partidului a fost o premieră pentru partidele politice din România, până acum, şefii formaţiunii politice fiind aleşi de un Congres.
Potrivit preşedintelui PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, social-democraţii hunedoreni şi-au făcut datoria de membri de partid, prezentându-se în număr mare la urnele de vot. „La nivelul judeţului Hunedoara au votat 10.077 de persoane din 10.908 de membri, asta însemnând o prezenţă de 93 la sută. Din totalul voturilor exprimate 9.861 au fost pentru, iar 173 împotriva alegerii lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD, 43 de voturi fiind nule. Din punctul meu de vedere este un proces foarte bun, Congresul partidului urmând să hotărască dacă va fi utilizat şi pe viitor. A fost o modalitate bună de verificare a capacităţii de organizare a partidului, demonstrând încă o dată că suntem o forţă politică importantă”, a afirmat Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara.
Prezenţa la vot a membrilor PSD Hunedoara a fost mai mare faţă de alte judeţe, la nivel naţional înregistrându-se o medie de peste 81 la sută. Proaspătul ales în fruntea partidului, preşedintele Liviu Dragnea, a declarat că va fi făcută o analiză a modului în care s-au mobilizat organizaţiile teritoriale,  care nu va fi urmată de sancţiuni pentru filialele cu o prezenţă slabă.

2 comentarii la „Liviu Dragnea, votat în numãr mare de social-democraþii hunedoreni

  • acum nu vreau sa par malitios,dar……ce vot mai este ala cu un singur candidat?

  • Exista posibilitatea sa ajunga pe locul 2.
    Imi aminteste de Ceausescu…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura