Oamenii lui Nistor rup afişele contracandidaţilor

Maşinile firmelor de casă ale deputatului Laurenţiu Nistor circulă non-stop prin Colegiul Brad-Valea Mureşului, rupându-mi afişele. Este clar că deputatul a intrat deja în panică, dacă recurge la asemenea metode şi nu joacă cinstit şi bărbăteşte, în această campanie electorală.

Contract de 20 milioane de lei
Deunăzi, unul din autoturismele aparţinând unei firme de casă ale lui Laurenţiu Nistor a fost surprins, pe marginea drumului dintre Brad şi Deva, oamenii rupând de zor afişele mele şi lipindu-le pe ale lui Laurenţiu Nistor. Maşina din imagine aparţine uneia dintre societăţile care a primit pe timpul fostului primar al comunei Şoimuş, Dorel Logojan, o lucrare de 10,4 milioane de lei (104 miliarde de lei vechi) pentru efectuarea canalizării. Asta, evident, după ce investiţia a fost scoasă la „licitaţie”. Firma respectivă a primit chiar şi un „mic” avans, în valoare de 2 milioane de lei (20 miliarde de lei vechi). În aceste condiţii, sigur că reprezentanţii firmei cu pricina au sărit să-l ajute cu tot ce pot ei pe domnul deputat, ca acesta să nu-şi piardă ciolanul.

Oamenii nu au apă şi canalizare
Pe de altă parte, în ceea ce priveşte accesarea de fonduri europene, domnul deputat Nistor este undeva sub 1 la sută. Ca primar şi parlamentar, în cei 20 de ani de activitate a reuşit să acceseze pentru locuitorii comunei Şoimuş, de exemplu, un singur contract, cel de canalizare. În schimb, pe la televizor şi prin ziare, el se laudă non-stop că va milita pentru accesarea de fonduri europene, astfel încât locuitorii din Colegiul Brad-Valea Mureşului să o ducă mai bine. Pentru că Nistor a fost timp de 16 ani un bun edil şef, la Şoimuş, în anul 2012, la câţiva kilometri de reşedinţa de judeţ, locuitorii comunei NU beneficiază de apă şi canalizare.

Păşuni date cadou unui prieten
Laurenţiu Nistor NU a susţinut agricultura în comuna Şoimuş. De pildă, toate păşunile de aici, în suprafaţă de 225 de hectare, au fost concesionate de către acesta, cu titlu gratuit, unui „partener” de-al său din Bălata. Acesta a încasat, anual, de la APIA, peste 60.000 de euro, în timp ce la bugetul local nu a venit nici un leu.
Din 1.480 de hectare de teren agricol, astăzi mai sunt lucrate doar 104 hectare, restul fiind împădurit. Asta este implicarea deputatului Nistor în agricultură. El a vândut, fără licitaţie publică, toate sediile fostelor CAP-uri şi halele din comună. Pentru a reporni agricultura în comună, astăzi, primarul Mihai Irimie, are nevoie de investiţii majore, deoarece predecesorul său, Laurenţiu Nistor, a vândut, fără licitaţie publică, toate sediile fostelor CAP-uri şi halele din comună.
Draia Daniel Ovidiu, candidatul PP-DD la funcţia de deputat în Colegiul Brad-Valea Mureşului

11 comentarii la „Oamenii lui Nistor rup afişele contracandidaţilor

 • 22 noiembrie 2012 la 9:05
  Permalink

  sint oameni care daca le iei functia nu mai ramine nimic de ei pentru ca nu stiu sa faca nimic Nistor este unul dintre ei

 • 22 noiembrie 2012 la 9:43
  Permalink

  Mai handicapatule ai ajuns la disperare tu vorbesti de ruperea afiselor, tu ai rupt afisele din prima zi de campanie si ai continuat si continui cu acest lucru ,nu tie rusine sa vorbest . daca erai om corect nu incepei cu asemenea mizerii , pe panourile publicitare avea loc fiecare candidat.Draia vorbesti despre lucrari , te roade ca nu ai castigat tu cu Irimie aceasta lucrare ca sa poti ciupi bani . Mai hadicapatule este vina lui Nistor ca oamenii nu si-au lucrat pamantul , fiecare este liber sa faca ce vrea cu proprietatea lui, si in cazul ca esti nemultumit trebuia sa executi lucrarile agricole pentru cei care nu si-au lucrat pamantul.De ce nu spui si despre asociatul tau ca isi facea campanie cu utilajele finantatorului sau se stie foarte bine cine e ca sa sa nu dau numele. De ce nu spui pentru cine concesioneaza asociatul tau Irimie , terenurile agricole din Soimus , tot pentru finantatorul vostru, de ce nu spui ca Irimie nu a facut nici o licitatie pentru lucrarile care se lauda ca le-a facut. Daca crezi ca esti corect nu mai umbla cu mizerii.

 • 22 noiembrie 2012 la 11:48
  Permalink

  Acum urmeaza sa platesti pe agentul Petre Roman sa iti pazeasca si tie afisele ca la asociatul Irimie

 • 22 noiembrie 2012 la 13:55
  Permalink

  Ce prostie , ce poza ai postat in ziar , aceasta nu dovedeste ca ti s-au rupt afisele ,vrei sa prostesti cititorii ziarului. In fiecare articol scris de Surina se dovedeste cat de mult ravnesti la ciolan si mai vorbesti de altii nesimtitule. Fa-ti o campanie cinstita daca pretinzi ca lupti barbateste. Habar nai nici cum se lucreaza cu banii europeni ,tu crezi ca astia se distribuie dupa cum dai tu bani la baietii care-i trimiti sa rupa afisele contracandidatilor mai putin ale PRM-ului pentru ca lucrati pe aceeasi mina cu Irimie.

 • 22 noiembrie 2012 la 15:35
  Permalink

  Saracu mosier Draia, mai are nevoie si de casa .Vezi pozitia 77 din anexa: www.primariadeva.ro/fisiere/module…/HCL_40_2011_anexe.pdf

 • 22 noiembrie 2012 la 15:37
  Permalink

  Surina cenzureaza si mesajele!!!!!!!

 • 22 noiembrie 2012 la 15:39
  Permalink

  www.primariadeva.ro/fisiere/module…/HCL_40_2011_anexe.pdf
  Vrea si casa

 • 22 noiembrie 2012 la 15:43
  Permalink

  Mosieru cere si casa de la primarie din fondul de locuinte pt. tineri

 • 25 noiembrie 2012 la 16:57
  Permalink

  HAI SA RECUNOASTEM ADEVARUL… L-AM AVUT PRIMAR PE NISTOR ATATIA ANI.. APOI PE CELALALT… SI DOVADA VIE….. AVEM CONDITII CA-N CODRU, FARA APA SI CANALIZARE.. DECI?…

 • 25 noiembrie 2012 la 19:10
  Permalink

  pt locuitoarea din Soimus: Cum poti sa spui ca avem conditii ca si in codru? Nu s-au putut continua lucrarile de apa pentru ca guvernul pdl din care pana in februarie 2012 facea parte si actualul primar Mihai Irimie nu a dat bani ,deoarece primarul de pe vremea aceea ,era de alta culoare politica decat cea portocalie. si canalizarea se lucreaza la ea datorita DATORITA PSD-ULUI SI NU A TRASEISTULUI POLITIC IRIMIE MIHAI GABRIEL.

 • 27 noiembrie 2012 la 17:54
  Permalink

  mai dar u pe oameni tai nui vezi k pun peste dny nistor laurentiu numa u pe ai lui asai ma

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare