ComunitatePolitica si administratie

O țară într-un singur județ – Hunedoara

Atracții turistice, monumente is­torice, obiective culturale, locuri mi­nunate, jocuri și obiceiuri, preparate specifice acestui ținut – toate sunt prezentate în aceste zile celor care aleg să viziteze standul județului Hunedoara la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.
La Centrul Expozițional Romexpo – București, până duminică, 18 februarie, are loc cel mai mare eveniment de pro­fil, iar frumusețea județului Hunedoara este pusă în valoare într-un spațiu special amenajat, astfel încât să asi­gure toate condițiile cunoașterii în de­taliu a județului nostru.

Fascinați
Consiliul Județean Hunedoara, Di­rec­ția Generală de Administrare Monu­men­te și Promovare Turistică și Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara au realizat și de această dată o imagine exemplară pentru județul Hunedoara, iar vizitatorii își arată interesul pentru oferta prezentată.
În deschiderea evenimentului, stan­dul Hunedoarei a fost animat și de re­prezentațiile artistice atât de apreciate ale Ansamblului Folcloric Profesionist Drăgan Muntean, al Centrului de Cul­tură și Artă al Județului Hunedoara. Vizitatorii s-au declarat fascinați de bogăția culturală și de unicitatea cos­tumelor și a tradițiilor hunedorene.
Miile de materiale promoționale, cele peste 100 de filme de prezentare a ju­dețului nostru care rulează pe ecranele din stand, expoziția gastronomică cu servire de bucate tradiționale speci­fi­ce județului nostru, jocurile, obiceiurile – toate reprezintă o invitație deschisă în Hunedoara.
Vă așteptăm la Târgul de Turism al României, la standul județului nostru și vă veți convinge că Hunedoara trebuie să fie următoarea dumneavoastră des­tinație!

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura