Politica si administratie

Ce i-a scris vicele de la județ președintei liberalilor hunedoreni

Vicepreședintele Consiliului Jude­țean Hunedoara, Alin Țambă (foto), i-a transmis un mesaj președintei organizației județene Hunedoara a PNL, Vetuța Stănescu, după ce aceas­ta a acuzat PSD că racolează primari de la PNL:

Mesaj adresat doamnei Vetuța Stănescu
Doamna Vetuța a reușit să ne de­monstreze în doar câteva fraze agitate că minciuna a devenit un mod de lucru preferat în arsenalul ei. Bravo, doamnă Vetuța, pentru că ne-ai arătat că politica PNL încă nu s-a eliberat com­plet de „frumusețile” populismului și ipocriziei.
Chiar dacă sunt tânăr, știu și eu, ca foarte mulți hunedoreni, că PNL, în cei 16 de ani irosiți în care a condus județul Hunedoara, și-a dat măsura com­petenței. La rândul dum­nea­voastră, ați făcut aceeași dovadă la finalul mandatului de director eco­no­mic al Spitalului Județean de Urgență din Deva, când ați lăsat în urmă datorii de aproape 14 milioane de lei. Atât de bine ați gestionat activitatea unității medicale! Dacă doriți și alte dovezi ale competenței, vi le vom prezenta, PAS cu PAS.
Știm că sunteți sub presiune, că primarii vă părăsesc și vă simțiți prinsă într-un carusel al nervilor. Dar trebuie să înțelegeți că PSD nu „racolează” pri­mari, ci le deschide ușa celor care, umiliți, jigniți și ignorați, aleg să vă părăsească. După alegerile din aceas­tă vară, și alți liberali vă vor spune „PA!”, dar cel care probabil va pleca, după eșecul în care vă vedeți învăluită, veți fi dumneavoastră. Savurați aceste momente în care sunteți (încă) pre­ședinte de filială…
Vorbiți despre firme „mascate”, ca în filmele la care vă uitați seara, cu spioni, cu super-eroi… Vă referiți cumva la firmele de care se leagă niște nume cunoscute: Călin Marian, Lucian Heiuș sau Ovidiu Vlad, care au făcut sau fac afaceri cu statul, departe de ochii hunedorenilor? Dacă tot vă ard degetele, scrieți, dar scrieți bine despre colegii dumneavoastră.
Nu ați câștigat nicio bătălie elec­to­rală. Nici dumneavoastră, nici Călin Marian care a pierdut alegerile pentru funcția de primar la Vața de Jos, acasă cum s-ar zice, în repetate rânduri. Ceva îmi spune că, în noaptea de Revelion nu veți avea motive să des­chideți șampania. În schimb, veți trage linie și veți număra eșecurile. Și veți citi, și reciti demisia care a pus punct prezenței inutile a Vetuței Stănescu în politica hunedoreană. Probabil știa senatorul Potecă ceva, de v-a în­demnat să citiți a doua scrisoare…

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura