Comunitate

O singură ofertă pentru construcția Lotului cu tuneluri din Autostrada Lugoj-Deva

O singură ofertă a fost depusă pentru realizarea contractului „Proiectare și exe­cuție lucrări pentru obiectivul major de investiții Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220 – Secțiunea E și finalizare Secțiunea D”. Este vorba de constructori turci, Asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret A.S. – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret A.S.

Ce lungime au tunelurile
Comisia de Evaluare va analiza în această etapă oferta depusă, susțin cei de la Com­pa­nia N­ațională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Valoarea estimată a contractului: 1.363.135.841 de lei. Lungimea traseului este de 9,13 km, din care 2,13 km de tunel.
Termenul de finalizare prevăzut este 10 luni proiectare și 28 de luni execuție, con­form factorilor de evaluare din Docu­men­tația de Atribuire.
Conform condițiilor din Acordului de me­diu, a fost prevăzută realizarea a două tune­luri în cadrul Secțiunii E2 în contexul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului.
Lungimea celor două tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi for­mate din două galerii unidirecționale pre­vă­zute pe fiecare cale de circulație cu platfor­mă de 11,25 m.

One thought on “O singură ofertă pentru construcția Lotului cu tuneluri din Autostrada Lugoj-Deva

  • Dar ministrul Cuc?el cum răspunde ca este vinovat de amânarea finalizării lucrării cu 6 ani?și ca am plătit și despăgubiri!
    Unde sunt organele statului?
    Aici miroase a mare corupție!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.