O nouă demisie la USR Hunedoara

28 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Mircea Crivăţ

Un membru important al organizaţiei judeţene USR Hunedoara, Zoltan Fekete (foto), şi-a anunţat, printr-un mesaj postat pe Facebook, demisia din partid. În mesajul respectiv el afirmă că este dezamăgit de decizia conducerii centrale de a fuziona cu partidul PLUS, condus de Dacian Cioloş. Redăm în continuare scrisoarea deschisă a lui Zoltan Fekete, adresată colegilor de partid, prin care îşi anunţă demisia.

„Scrisoare deschisă către toţi colegii din USR filiala judeţeană Hunedoara.
Astăzi, am luat hotărârea să demisionez din partid. A fost, poate, cea mai grea hotărâre pe care a trebuit să o iau în ultimii doi ani. Această hotărâre a mea a venit ca urmare a deciziei luate ieri de către forurile superioare în legătură cu fuziunea din iulie cu PLUS. Pe de o parte m-am simţit minţit prin faptul că la TB (n. r. team building) de la Sibiu, nimeni n-a adus în discuţie iminenţa acestei fuziuni (în iulie), iar pe de altă parte, consider că urmare a acestei hotărâri vor fi afectate atât campania pentru locale, cât şi cea pentru parlamentare. După opt luni de scandal în legătură cu filiala Deva, în loc să ne vedem de campanii, va urma un etern circ cu cei de la PLUS. Nu contest oportunitatea fuziunii, ci momentul ales. Mă bucur că Deva are o nouă conducere, căreia îi doresc mult succes, mă bucur că v-am cunoscut pe mulţi dintre voi, iar împreună am făcut lucruri minunate, dar eu atât am putut. Astăzi a venit momentul să îmi iau la revedere de la voi. Vă urez succes!”
Zoltan Fekete a fost, până la demisie, membru al organizaţiei municipale USR Deva şi preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitraj a USR Hunedoara. Acesta era un susţinător al echipei Barna şi un apropiat al preşedintei USR Hunedoara, Pollyanna Hangan, cea care se află în plin război mediatic cu mai mulţi membri ai filialei municipale Deva, excluşi şi suspendaţi din partid, care o acuză de comportament dictatorial şi că vrea să preia controlul asupra filialei devene.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputaţii au votat ieri ca de acum încolo să nu mai fie pensii speciale în România. Poporul a vrut, poporul a primit. Oare aşa e?

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat ieri, în calitate de for decizional, cu 247 de voturi “pentru” şi 21 de abţineri,...

Cea mai mare investiţie privată din Deva din ultimii 15 ani a fost deblocată. Investiţia de la Sântuhalm va fi repornită!

„În şedinţa de Consiliu Local de astăzi (n.r. ieri) am supus aprobării consilierilor documentaţia Plan Urbanistic Zonal (PUZ) «WDP INDUSTRIAL...

Produsele de igienă ajung la beneficiarii din Petroşani

Sunt circa 1.000 de persoane care beneficiază în municipiul Petroşani de ajutorul Uniunii Europene. Pachetele conţin periuţe de dinţi, săpun,...

Închide