Categories: Comunitate

O nouă bază sportivă în comuna Buceş

Magdalena Şerban

În satul Mihăileni, din comuna Buceş, în toamna aceasta va începe construirea unei baze sportive, realizată pe bani europeni.
„Pe Grupul de Acţiune Locală Ţara Zarandului, am câştigat un program investiţional, care are ca obiectiv o bază sportivă. Proiectul are o valoare de 94.000 de euro şi este semnat deja contractul de finanţare, aflându-ne în faza de achiziţii. Baza sportivă este prevăzută cu teren sintetic multifuncţional, cu tribune, vestiare, adică tot ceea ce este nevoie pentru meciuri de fotbal, tenis sau handbal. În curând, ne vom apuca de lucru, atât cât va ţine vremea bună”, dă asigurări Traian Achim Mărcuş (foto), primarul comunei Buceş.
„La nivel de comună, pe fonduri europene, nu mai avem construit nimic pe plan sportiv, doar din banii de la bugetul local am mai amenajat un teren cu covor sintetic la Buceş, unul la Stănija şi unul cu gazon natural la Dupăpiatră. Până acum, am organizat competiţii amicale la fotbal, având invitaţi din Beiuş, Cluj şi municipiul Hunedoara. Însă, ne-am rezumat doar la copii, pentru a-i determina să se bucure de mişcare. Avem şi o echipă locală de fotbal la juniori, Moţii Buceş. Există echipamente sportive şi mingi pentru ei. Plus că le mai organizăm şi câte o mică excursie cu microbuzele şcolii. În cazul organizării unei formaţii de seniori, aceasta implică cheltuială mai mare şi deocamdată nu s-a pus problema unei astfel de echipe”, arată primarul din Buceş.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

o oră ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

o oră ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

o oră ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

o oră ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

2 ore ago