O femeie din Orăştie susţine că este terorizată de proprietarul unui atelier auto

Sorina Popa

O femeie din municipiul Orăştie susţine că este terorizată pur şi simplu de proprietarul unui atelier auto din apropiere, care lucrează fără să ţină cont de cele mai elementare reguli de bună vecinătate. Femeia, care locuieşte la nr. 4 pe strada Fundăturii din municipiul Orăştie, a cerut ajutor fiicei şi ginerelui, care muncesc în Spania, să vină acasă, pentru a o scăpa de necaz.

Gaze toxice şi mizerie multă
„Soacra mea este de-a dreptul terorizată de Călin Abrudean, proprietarul unui atelier auto de vizavi. Omul a ameninţat-o pe femeie. Soacra mea locuieşte singură şi îi e teamă să nu păţească ceva, pentru că nu are cine să o apere. De aceea, am revenit din Spania, să vedem ce putem face, altfel femeia se va îmbolnăvi”, a spus Florin Jurj, ginerele femeii, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
„La acest atelier, proprietarul vopseşte maşini, schimbă uleiul, face reparaţii, însă lasă mizeria în faţa casei noastre. Sunt gaze toxice care se produc acolo. Este poluare şi mizerie mare, însă nimeni nu ia nici o măsură. Nu ştiu dacă el are toate autorizaţiile necesare să practice asemenea activităţi. Atelierul funcţionează pe un teren închiriat de la Primăria Orăştie. În acea zonă, fiecare familie care locuieşte pe strada respectivă mai are luată în chirie, de la primărie, câte o suprafaţă de teren, unde oamenii şi-au făcut grădini, fiecare punând ce a putut şi el. În locul acestui teren, unde soacra mea are grădină, doi stâlpi şi un gard, proprietarul atelierului vrea să construiască o parcare pentru maşinile pe care le repară”, a adăugat Florin Jurj. Terenul respectiv, în suprafaţă de 100 metri pătraţi este închiriat de Maria Vasile, soacra lui Jurj, contractul urmând să expire pe 7 septembrie anul acesta.

Studiu de impact asupra sănătăţii populaţiei
Cristian Moldovan, şeful Gărzii de Mediu Hunedoara, a declarat că, în acest caz, va face verificările necesare. ”Vom verifica dacă atelierul are o autorizaţie de mediu, absolut necesară. Dacă nu are aşa ceva, vom solicita să o obţină, iar până atunci vom face un studiu de impact asupra sănătăţii populaţiei”, a declarat comisarul şef al Gărzii de Mediu.
Contactat de noi, primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan, a afirmat că, „terenul pe care se vrea să se construiască o parcare, pe strada Fundăturii, a fost trecut, de pe vremea vechii administraţii a municipiului, din proprietatea publică a oraşului, în proprietate privată. Primăria nu are nici o legătură cu construcţia parcării, deoarece proprietarul atelierului auto o va face pe banii lui, ca să nu mai lase maşinile în drum. Însă, încă nu s-a întreprins nimic în acest sens”, a afirmat primarul Ovidiu Bălan.
Am încercat să-l contactăm telefonic pe Călin Abrudean, pentru a-i afla opinia referitoare la acuzaţiile ce i se aduc, dar n-am reuşit, deoarece acesta nu a răspuns la apelurile noastre.

2 comentarii la „O femeie din Orăştie susţine că este terorizată de proprietarul unui atelier auto

  • 28 august 2012 la 18:58
    Permalink

    In afara de D-na care sta singura ( care de fapt are sot dupa cate stiu eu ) ati mai vb si cu alti vecini ? sau macar atunci cand ati facut fotografia ati vb si cu alti cetateni din zona ? Oricum tare tare articolu’ aaaa si inca ceva 😛 poate data viitoare o sa aveti si o poza mai recenta :))) nu de alta dar este vara si pomi din imagine au frunze iar Audi cu prelata pe el nu mai este acolo de ceva vreme :DDDD

  • 29 august 2012 la 23:21
    Permalink

    LA MECANICU ASTA (SAU PRIETEN CU MECANICII)AM DUS O FURGONETA LA REPARAT CU O PROBLEMA LA UN INJECTOR SI LA PUS PE AJUTORUL LUI CARE E BEAT 24 DE ORE DIN 24 SI CUNOASTE LA FEL DE MULTA MECANICA CA SEFUL LUI ADICA DE LOC SI CARE SINT CONVINS CA LUCREAZA FARA CONTRACT PE UN PACHET DE TIGARI SI 4 BERI SA IL SCOATA SI TOATA AFACEREA MA COSTAT 2500 DE EURO PENTRU CA EI SCOT INJECTOARELE CU CIOCANU SI AU FACUT MOTORU VARZA ASA CA AVIZ AMATORILO DE CHILIPIRURI CIND AUZITI DE NUMELE ABRUDEAN SA FUGITI CIT VEDETI CU DOI OCHI

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Start cu poftă de gol în Liga a V-a

Componenţii echipelor din Liga a V-a Hunedoara s-au prezentat cu poftă de gol la startul noului sezon. Ca dovadă în

Medalii balcanice pentru SCM Deva

Trei sportivi de la SCM Deva au urcat pe podium la Campionatele Balcanice de Judo, desfăşurate la Drobeta Turnu Severin,...

Bulina neagră, 28.08.2012

Gianmarco Morelli, cetăţean italian în vârstă de 24 de ani Pentru că şi-a ucis tatăl, un bărbat în vârstă de

Închide