Eveniment

O elevă din Brad s-a sinucis din dragoste

Nicoleta Popa

O elevă din clasa a X-a de la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad s-a spânzurat. Din primele cercetări, se pare că fata s-a sinucis din cauza unor probleme sentimentale, pe care le avea cu profesorul de matematică, Alin Cioara.
Tânăra, Hudrea Lorena, în vârstă de 16 ani, a fost găsită spânzurată în pădurea din zona viaductului de lângă Brad, de câţiva copii care se jucau în acea zonă, şi care au sunat la 112. Pe corpul fetei nu au fost descoperite semne de violenţă. Poliţiştii au găsit la aceasta un bilet pe care scria „Alin vă va spune totul”.

Era o elevă eminentă
Directorul liceului, Gavrilă Paşcu, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că fata era o elevă foarte bună. „Am lucrat la clasa lor, iar Lorena era o fată harnică şi avea note foarte bune, peste 8. Întotdeauna mi s-a părut o fire optimistă, nu am crezut că va face aşa ceva, nu ştiu ce a împins-o la acest gest”, a spus directorul Paşcu.
Alin Cioara este profesor de matematică titular la Liceul Teoretic „Avram Iancu” de 10 ani. Acesta a fost detaşat în locul lui Stelian Circo, tot profesor de matematică, şi care s-a pensionat, din cauză că a fost acuzat de o elevă că a pipăit-o şi a forţat-o să-l atingă.
„Dacă se dovedeşte că este implicat un profesor, conducerea unităţii şcolare respective se va întruni într-un consiliu profesoral, care va constitui o comisie de abateri disciplinare, iar aceasta din urmă va începe cercetările în cauză. În urma votului membrilor comisiei, tot în consiliul profesoral, dacă profesorul va fi găsit vinovat, se vor propune sancţiunile, de la mustrare, până la desfiinţarea contractului de muncă”, a precizat Alexandru Lăutaru, inspectorul şcolar general. 

Profesorul este plecat din localitate
În prezent, poliţiştii efectuează cercetări, pentru a vedea dacă profesorul avea o relaţie cu minora, şi dacă aceasta s-a sinucis din cauza lui. „Pe corpul tinerei nu au fost identificate semne de violenţă care să indice comiterea vreunei infracţiuni, cadavrul fiind ridicat de reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Asupra minorei a fost găsit un bilet prin care îşi justifica gestul, punându-l pe seama unor probleme sentimentale”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt IPJ Hunedoara. Poliţiştii nu au reuşit încă să vorbească şi cu profesorul Alin Cioara, acesta fiind plecat din localitate.

3 comentarii la „O elevă din Brad s-a sinucis din dragoste

  • in ziua de merg la scoala imbracate (fetele)ca la discoteca.Nu au respect fata de profesori.Nu mai merg la scoala sa invete si sa se idragosteasca.Sa o ierte Dumnezeu pe fata asta

  • Bha Florea ea era vecina mea 😉 si EMO II MAICA-TA bha cioroiule.Dumnezeu s-o ierte :((

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura