O căprioară a făcut prăpăd pe DN 66, la Ruşor

5 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tânără de 19 ani a fost rănită după ce a izbit în plin o căprioară, ieşită pe drumul naţional. Un alt autoturism, care venea din spate, a lovit atât animalul, cât şi auto­turismul tinerei.
„Poliţiştii rutieri, în urma cercetărilor pre­li­minare, au constatat că o tânără de 19 ani, din localitatea Baru, în timp ce con­ducea un autoturism pe DN66, din direcţia Haţeg-Petroşani, în afara localităţii Ruşor, a intrat în coliziune cu o căprioară care se deplasa pe partea carosabilă. De ase­menea, un bărbat de 42 ani, din muni­ci­piul Târgu Jiu, care conducea un autotu­rism în aceeaşi direcţie de mers, a intrat în coliziune cu aceeaşi căprioară, după care a părăsit partea carosabilă în partea stângă a direcţiei de mers. În urma im­pac­tului, dintre cele două autoturisme, ambii conducători auto au suferit leziuni cor­po­rale, fiind transportaţi la spital pentru acor­darea de îngrijiri medicale”, a informat IPJ Hunedoara.
Ambii şoferi au fost testaţi pentru alcool, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii u des­chis un dosar penal pentru comiterea in­fracţiunii de vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţul voiajor vrea împăcare cu victima

Un individ de 50 de ani a fost arestat pre­ventiv, după ce a dat o singură spargere de unde a...

Condamnaţi la închisoare după ce au spart şi golit o hală de scule

Maximilian Gânju Cinci indivizi au dat o spargere la o hală ce aparţine unei societăţi comerciale din muni­cipiul Deva, de...

Handbal. Campionatul Mondial de tineret amânat din nou

Federaţia Internaţională de Handbal (IHF) a amânat pentru a doua oară Cam­pio­natul Mondial Feminin de tineret, pentru jucătoare sub 20...

Închide