Sport

O calificare binemeritată

La Timișoara a avut loc etapa de zonă din cadrul Campionatelor Na­țio­nale Școlare la lupte libere pentru sportivii U17, turneu care a stabilit sportivii calificați în finalele pe țară care se vor desfășura în perioada 22 – 24 martie la Reșița.

Pe primele trei locuri
În ultimul act al naționalelor s-au calificat doar sportivii clasați pe pri­mele trei locuri la fiecare categorie de greutate. Astfel, de la LPS Cetate Deva s-au calificat următorii tineri lup­tători: Marius Scornea, situat pe primul loc la categoria 81 de kg, Ariana Stănescu, ocupanta locului II la categoria 40 kg, Ana Tomuș, locul II la categoria 46 kg și Ștefan Bartalics locul II la 60 kg. Sportivii de la secția de performanță de la LPS Cetate Deva sunt pregătiți de Cosmin Văcărașu, Suraj Moravan și Doru Ailincăi și Olivier Spaniol.
De la CSS Petroșani s-au calificat la etapa finală sportivii Ianis Monete, care a ocupat locul I la categoria 55 kg, Denis Ungureanu, locul II la 80 kg, iar Sergiu Găină s-a clasat pe locul IV la 71 kg. La feminin, merg la finala Cam­pionatului național, Iuliana Moldovan, care s-a situat la Timișoara pe locul I la categoria 69 kg, Iazmina Csiszer, locul II la 73 kg, Alexandra Recea, locul II la 53 kg, iar Denisa Zoltan s-a clasat pe locul IV la 53 kg. Sportivii din Valea Jiului sunt pregătiți de pro­fesorii Gheorghe (Lele) Răducu și Cristian Popa.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura