Nuntaşii de aur vor fi premiaţi de Primăria Deva

9 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Adriana Clej

Cele mai longevive cupluri din Deva, dar şi din apropiere, urmează să fie premiate, marţi, 15 mai, de la ora 11.00, în Parcul „Cetate“, de primarul Nicolae Florin Oancea. Evenimentul este organizat tocmai de Ziua Internaţională a Familiei pentru a evidenţia valorile familiei în societate.
Peste 100 de cupluri din Deva, Sântuhalm, Archia, Bârcea Mică şi Cristur vor împlini anul acesta 50 de ani de căsătorie. Aceştia vor primi din partea municipalităţii cadou 500 de lei, un buchet de flori şi o „Diplomă de fidelitate“. În timp ce vor închina o cupă de şampanie la „Nunta de Aur“, sărbătoriţii vor avea parte de o serie de surprize, pe parcursul programului de trei ore, recitaluri de muzică uşoară şi folclor, susţinute de Roxana Olşanschi, Florin Mureşan, Diana Buble, Cristian Fodor, Ana Teodora Anuţoiu şi Ansamblul Folcloric „Făeragul“ din comuna Certeju de Sus. Altă surpriză este o invitaţie pe ringul de dans, alături de trupa de copii „Dansandra“, în ritmuri de tango şi rock’n roll, precum şi o tombolă cu premii, la care vor fi acordate, prin tragere la sorţi şase torturi, oferite de Cofetăriile „Arta“ şi „Sicopan“, şi patru cine romantice oferite de Restaurantele „Deva“, „Casina“, „Perla“ şi Braseria „Ceapa Roşie“. Fotografiile sărbătoriţilor, realizate în ziua nunţii de acum o jumătate de secol, vor fi cuprinse într-o expoziţie inedită, sub genericul „Fotografia mea de Aur“, iar cele mai reprezentative dintre acestea vor fi şi ele premiate.
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva, Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă, Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ Deva şi va fi prezentat de Mihai Feier.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
După un drum lung, de circa 2.000 de kilometri: Zimbrii ajung azi, acasă, la Haţeg

Săptămâna aceasta, primii zimbri care vor fi lăsaţi în libertate în pădurile din zona Haţegului ajung în România, au transmis...

Partidă reprogramată în Liga a IV-a de fotbal

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara a decis reprogramarea unui meci din Liga a IV-a, partida dintre Aurul Certej şi Hercules...

Rezultate remarcabile pentru gimnaştii români la Marrakech

În perioada 04 - 07 mai 2018, sportivii români din loturile de gimnastică artistică şi aerobică au participat la cea...

Închide