FlashPolitica si administratie

Nu s-a putut intra în legalitate

Sorina Popa

Ieri, a fost convocată o şedinţă de îndată a CL Deva, în vederea revocării unor hotărâri, aşa cum a solicitat prefectul de Hunedoara, deoarece ele sunt nelegale.

 
Primele puncte de pe ordinea de zi a şedinţei convocate ieri au fost cele privind constatarea încetării de drept a mandatelor de consilieri locali ale lui Dorel Cuiava, Carol Panduru, Doru Oană şi Ioan David, precum şi validarea mandatelor de aleşi locali ale Mariei Breazu, Florin Iacob, Mariana Mladin şi Alexandru Sturza. Pentru că nu s-a întrunit cvorumul necesar, la şedinţa de ieri fiind prezenţi doar şase aleşi locali, aceasta nu s-a putut ţine. 

 

Va ataca în contencios administrativ
„Am dat curs unei adrese a Prefecturii, încercând să revocăm hotărârile care au fost declarate nelegale. Am vrut să intrăm în legalitate, dar nu am reuşit, deoarece majoritatea consilierilor locali au lipsit de la şedinţă”, a declarat viceprimarul Marcel Morar. Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, prefectul Attila Dezsi, a afirmat că va ataca în contencios administrativ, după data de 10 iunie, toate hotărârile nelegale aprobate în CL Deva, având în vedere că nu s-a reuşit revocarea lor în termenul stabilit.
Pe de altă parte, mâine, membrii USL din CL Deva au convocat o şedinţă pentru schimbarea celor doi viceprimari ai municipiului. Liderul PNL Deva, Florin Oancea, vrea să revină pe fotoliul de viceprimar, celălalt post rămas liber după îndepărtarea lui Cosmin Costa  şi Marcel Morar, fiind, deocamdată, în negocieri. Se pare că mâine va fi validat pe funcţia de viceprimar doar Florin Oancea. Pentru cealaltă funcţie de vice a fost propus, în PNL Deva, consilierul local Sandu Borbeanu. PSD Deva a anunţat în repetate rânduri că nu solicită vreun post de viceprimar.

4 comentarii la „Nu s-a putut intra în legalitate

 • „Misto” la Deva !!!
  Se inaugureaza sedinte ale Consiliului Local pe aripi.
  Miercuri aripa portocalie si vineri aripa rosie.
  Cine le arata cartonasul GALBEN ????-pentru banii care se duc pe apa SIMBETEI ????

 • ba oancea ,degeaba dai tu mici si bere la padurea bejan ,nu te voteaza lumea viceprimar ,stim cu totii ca soferul a dat examene la facultate in locul tau

 • Bai fratilor am ajuns sa vorbim de soferul lui Oancea si de ”aripile” de interese a celor doi MeMe,Mircea molot si Miricia Muntean.
  Sper sa faca prefectu dreptate,…, ca altfel noi nu contam doar soferii, rudelele, ”pretenii” , cunostintele si ”aripile” luxate ale astora. Noi nu contam!
  Fu…i in aripa.
  Ne-am lasat dusi de ”aripile” vantului.
  Daca prefectu face dreptate JOS CU PALARIA fata de el.
  Marian

 • Azi , aripa rosiatica a Consiliului Local a fost tratata cu „FLITUL”!Probabil ca sedinta nu se mai tine!
  Adica primaria Deva e plina de GONGI si se deratizeaza sau se face dezinsectie!!!
  ATENTIE domnul M.Munteanu lucreaza pentru DUMNEAVOASTRA!(adica pentru noi cetatenii din Deva).
  Ce „misto” este la Deva , dragi „tovarasi si pretini”!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura