Nu au scăpat din spatele gratiilor

26 septembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03 gratiiDoi hunedoreni, unul acuzat de viol şi altul de tâlhărie, vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Ieri, Tribunalul Hunedoara a respins contestaţia lui Vasile Holban faţă de măsura arestului preventiv dispusă de Judecătoria Deva, dar şi cererea lui Marius Alexandru Frunză de a i se înlocui arestul preventiv cu o măsură mai blândă. În ambele cazuri hotărârile tribunalului sunt definitive.
Reamintim că Vasile Holban, zis „Uliu”, este acuzat că a agresat sexual o taximetristă de 41 de ani, sub ameninţarea cuţitului. Individul nu este la prima faptă de acest gen. Vasile Holban a fost condamnat în trecut pentru tentativă de viol. Şi în acel caz, modul de acţiune al bărbatului a fost acelaşi, ameninţându-şi victima cu cuţitul.
Marius Alexandru Frunză, un tânăr de 19 ani din Deva, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a tâlhărit o femeie. Victima se afla pe strada Mihai Eminescu din municipiu când a fost îmbrâncită de tâlhar. Ea s-a dezechilibrat şi a căzut pe trotuar. În acel moment, Frunză i-a furat geanta în care femeia avea un telefon mobil şi aproximativ 95 de lei. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au stins focul de la garaje, dar nu şi de la maşina

Trei anexe gospodăreşti, ridicate deasupra unor garaje de pe strada Bărbăteni din municipiul Lupeni, au luat foc, fiind nevoie de...

Fugar condamnat, prins de poliţişti în tren

Un bărbat de 30 de ani din Harghita, căutat în toată ţara din 16 septembrie, a fost capturat de poliţiştii...

Cu ce se laudă senatorii hunedoreni la final de mandat?

În 2012, hunedorenii au trimis în Parlament cu votul lor patru senatori, respectiv pe Haralambie Vochiţoiu, Mariana Câmpeanu, Dorin Păran...

Închide