<

Au stins focul de la garaje, dar nu şi de la maşina

26 septembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03 incendiu 7aTrei anexe gospodăreşti, ridicate deasupra unor garaje de pe strada Bărbăteni din municipiul Lupeni, au luat foc, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului.
Construcţiile erau făcute din lemn şi acoperite cu cauciuc, materiale uşor inflamabile, putând arde cu uşurinţă dacă pompierii nu acţionau rapid. Potrivit ISU Hunedoara, după stingerea incendiului s-a concluzionat că focul, cel mai probabil, a fost generat de un coş de fum neprotejat termic.
Pompierii hunedoreni au mai fost solicitaţi zilele trecute de proprietarul unei maşini care luase foc, în localitatea Breazova. La sosirea echipajelor, autoturismul se afla în afara părţii carosabile, ars în totalitate. Cauza generatoare a acestui incendiu a fost un scurtcircuit la reţeaua electrică, a arătat ISU Hunedoara. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fugar condamnat, prins de poliţişti în tren

Un bărbat de 30 de ani din Harghita, căutat în toată ţara din 16 septembrie, a fost capturat de poliţiştii...

Cu ce se laudă senatorii hunedoreni la final de mandat?

În 2012, hunedorenii au trimis în Parlament cu votul lor patru senatori, respectiv pe Haralambie Vochiţoiu, Mariana Câmpeanu, Dorin Păran...

Petre Nica, dorit în PMP Hunedoara

Preşedintele organizaţiei PMP Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, şi-l doreşte în echipă pe preşedintele demisionar al sindicatului reprezentativ la nivelul Complexului Energetic...

Închide