Martori audiaţi în procesul ucigaşului din peşteră

26 septembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Mai mulţi martori vor fi chestionaţi de judecătorul care trebuie să facă lumină în cazul femeii omorâte în Peştera Vacii din Şureanu. Suspectul, Costin Munteanu, se află încarcerat şi nu şi-a recunoscut fapta.
Bărbatul judecat pentru omor a fost descoperit la un an de zile de la comiterea faptei în baza probelor prelevate de la locul crimei, dar şi cu ajutorul declaraţiilor martorilor. Primii martori din proces ar putea fi audiaţi la termenul de judecată din această săptămână, dosarul fiind pe rol la Tribunalul Hunedoara.
Costin Munteanu a susţinut că nici măcar nu o cunoştea pe victimă, în ciuda dovezilor obţinute de anchetatori, respectiv imagini ale unor camere de supraveghere. Cei doi au fost surprinşi împreună în diferite locuri din localitatea Petrila, iar anchetatorii spun că aveau o relaţie mai veche. Costin Munteanu este acuzat de crima comisă în anul 2015, când o femeie a fost găsită moartă de un turist într-o peşteră din zona Văii Jiului. Suspectul a fost descoperit şi pus sub acuzare după o anchetă laborioasă de un an, după numeroase audieri şi confruntări, dar şi pe baza probelor ADN. Surse din anchetă au susţinut că pensionarul nu şi-a recunoscut nici o clipă fapta pe tot parcursul investigaţiei şi a încercat să-i inducă în eroare pe criminalişti. Ba chiar şi-a învăţat o cunoştinţă să-i asigure alibiul. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nu au scăpat din spatele gratiilor

Doi hunedoreni, unul acuzat de viol şi altul de tâlhărie, vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Ieri,...

Au stins focul de la garaje, dar nu şi de la maşina

Trei anexe gospodăreşti, ridicate deasupra unor garaje de pe strada Bărbăteni din municipiul Lupeni, au luat foc, fiind nevoie de...

Fugar condamnat, prins de poliţişti în tren

Un bărbat de 30 de ani din Harghita, căutat în toată ţara din 16 septembrie, a fost capturat de poliţiştii...

Închide