Politica si administratie

Nu au reușit să-l dea jos pe Ministrul Energiei

Adriana Năstase

Camera Deputaţilor a respins în plenul de ieri, 9 februarie, moţiunea simplă de­pusă de USR împotriva ministrului PNL al Energiei Virgil Popescu (foto), cu 190 de voturi contra și 98 pentru.
Potrivit votului final, 190 de deputați au votat împotriva moțiunii, 98 au votat pen­tru, 2 s-au abținut și 6 nu au votat. Moţiu­nea simplă contra ministrului Virgil Popescu a fost iniţiată de 51 de deputaţi USR.
USR a depus săptămâna trecută moţiu­nea simplă intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Mi­nistrul «săptămâna viitoare» Virgil Popes­cu, un pericol pentru securitatea energ­e­tică a României”. „Poate nu ştiaţi, dar domnul Popescu este cel mai longeviv ministru al energiei. Deci a avut timp să ne arate ce poate şi să facă reforme. Dar să vedem ce a făcut Virgil Popescu la minister în ultimii ani. A continuat acelaşi dezastru şi aceleaşi combinaţii din ultimii 31 de ani”, se afirmă în textul moțiunii. Dezbaterea mo­ţiunii simple împotriva lui Virgil Popescu a fost programată luni, 7 februarie, însă a fost întreruptă în urma incidentului în care liderul deputaţilor AUR, George Simion, l-a bruscat pe ministrul energiei în timpul dis­cursului de la tribuna Camerei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.