Nu a mai vrut să trăiască

3 martie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

O femeie din Deva a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Ieri după-amiază, aceasta s-a aruncat de pe podul peste Râul Mureş, din Şoimuş. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Sesizaţi de un martor

Ieri, în cursul orei 13, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată, de un martor ocular, cu privire la faptul că, o tânără a sărit în apa Râului Mureş, de pe podul de la intrare în satul Şoimuş. La locul incidentului au venit, în scurt timp, poliţiştii de la investigaţii criminale, ambulanţa, criminaliştii, dar şi echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Imediat ce au ajuns, pompierii au verificat zona indicată de martor, ajutaţi de o barcă pneumatică. După o oră de căutări, trupul tinerei, C. Alina, de 32 de ani, a fost scos din apele Mureşului, fiind găsit la aproape un kilometru distanţă de locul în care martorul a văzut-o aruncându-se în gol. Luat de ape, corpul tinerei a fost dus până în apropierea satului Bejan.

Nu au mai putut-o salva

Cu toate că, atunci când au reuşit să o aducă la mal, medicii au încercat manevre de resuscitare timp de mai bine de jumătate de oră, nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viaţă. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. „Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili care au fost motivele care au determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liberalii hunedoreni merg cu Crin

Candidatura lui Ludovic Orban la preşedinţia PNL nu i-a pus deloc în dificultate pe liberalii hunedoreni. Luni, Biroul Permanent Judeţean...

Bulina albă

Laurenţiu Nistor, deputat PSD de Hunedoara

Bulina neagră

Corina Oprişiu, consilier local PDL Deva

Închide