Sport

Novak Djokovic poate participa la Australien Open!

După audieri care au durat în jur de șase ore, o instanţă din Melbourne a revocat anularea vizei lui Novak Djokovic (foto) de către autorităţile australiene. Astfel, lide­rul ATP a câștigat apelul și poate rămâne în Australia pentru a participa la turneul Aus­tralian Open.

Nu a anulat viza din nou
Pentru ca Djokovic să fi fost din nou reţinut şi audiat, ministrul Imigrației avea la dispoziţie patru ore, timp în care să decidă o nouă anulare a vizei, pe baza prerogartivelor de care dispune.
Ministrul a decis să nu acţioneze în această perioadă, astfel că Djokovici se poate deplasa liber în ţară.
Hawke va lua o decizie marţi dimineaţă, a precizat sursa citată.
„În urma deciziei de astăzi a tribunalului (…), bazată pe un motiv procedural, rămâne la discreţia ministrului imigraţiei Hawke să ia în considerare anularea vizei domnului Djokovic, în temeiul puterii sale personale de anulare, în conformitate cu articolul 133C(3) din Legea privind migraţia. Mi­nis­trul analizează în prezent chestiunea şi pro­cesul rămâne în desfăşurare”, a de­clarat un purtător de cuvânt al minis­te­rului.
Judecătorul Anthony Kelly a casat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovici şi a ordonat ca sportivului să i se permită să ră­mână în Australia. Lui i s-a returnat pa­şa­portul, judecătorul Kelly ordonând să fie eli­berat imediat din detenţia pentru imigranţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura