Noul sezon al Ligii a V-a debutează în septembrie

După o pauză foarte lungă, cauzată de pandemia COVID-19, reprezentanții echi­pelor de Liga a V-a au stabilit ca noul sezon în această competiție să debuteze cât mai curând.
Prima etapă a noului sezon competițional din Liga a V-a se desfășoare în data de 18 septembrie 2021. Cu un format com­pe­ti­țional adaptat situa­ției actuale, campionatul se va derula cu 10 etape în perioada de toamnă (tur-retur) și cu 10 etape în perioada de primăvară a anului 2022 (tur-retur).
Echipele înscrise în competiție, sezonul 2021-2022, sunt AS Ponorul Vața, AS Za­ran­dul Crișcior , echipa comună CS Mu­reșul Brănișca & Real Sântandrei, ACS Re­tezatul Montana 2020 Țara Hațegului, AS Unirea General Berthelot și AS Măgura 2010 Pui.
Reamintim că în urma deciziei AJF Hune­doara s-a stabilit ca dată de începere pentru competițiile de juniori să fie 1 septembrie a.c.
Este un prim pas important pentru reluarea competițiilor fotbalistice și la nivelul eșaloanelor inferioare din județ, astfel că iubitorii acestui sport vor putea să revină pe stadioane, desigur cu respectarea unor condiții impuse.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.