Noul ministru de la Transporturi vrea să deschidă anul acesta Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva

7 noiembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Adriana Năstase

Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva ar putea fi dat în trafic anul acesta cu restricţii de viteză şi tonaj, după repoziţionarea aparatelor de reazem la podul peste Mureş, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, după preluarea mandatului.

Au şi contract de deszăpezire
„Astăzi când vorbim, până la sfârşitul anului, putem lua în discuţie tronsonul de autostradă Lugoj-Deva, Lotul 3, care, dacă îmi permiteţi, se prezintă în următorul stadiu, vorbesc de cei 21 de kilometri: s-a depus un raport de expertiză pe componenta de drum, iar recomandarea din partea expertului este să se dea în trafic cei 21,1 kilometri de autostradă cu restricţii de viteză şi de tonaj. În acest moment se derulează procedurile pentru expertiză pe poduri, respectiv consolidări, şi în această perioadă se lucrează la podul peste Mureş pentru repoziţionarea aparatelor de reazem.
Este un contract în derulare de aproximativ 70.000 de euro. Termenul de finalizare – două săptămâni în condiţii normale şi înţeleg de la CNAIR că au şi contract pentru deszăpezire pe acest tronson“, a precizat ministrul.
Potrivit acestuia, până la sfârşitul anului 2019, românii ar putea circula, cu restricţii de viteză pe Lotul 3, de la Sibiu la Nădlac pe autostradă. În condiţiile în care nu apar şi alte elemente surpriză, finalizăm expertiza, finalizăm lucrările la pod, la podul peste Râul Mureş, şi în acest an, autostrada Lugoj-Deva, Lotul 3 ar putea fi dată în trafic în aceste condiţii. Astfel, românii ar putea circula, cu restricţii de viteză într-adevăr – şi aici putem discuta de ce suntem în situaţia asta – de la Sibiu la Nădlac pe autostradă. 21,1 kilometri în aceste condiţii pentru anul 2019“, a dat asigurări Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. proautostrada spune:

    ce golanie toată povestea asta…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. De ce consideră PNL că guvernarea PSD este ,,eşuată”

În toamna anului 2016, când PSD câştiga alegerile parlamentare cu un program de ţară ambiţios, PNL le spunea românilor –...

Anunt Finante 2

Urmărire pe străzile Petroşaniului

Şoferul fugar a încercat să scape de oamenii legii pentru că nu avea permis de conducere, dar a fost văzut...

Închide