Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. De ce consideră PNL că guvernarea PSD este ,,eşuată”

7 noiembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

În toamna anului 2016, când PSD câştiga alegerile parlamentare cu un program de ţară ambiţios, PNL le spunea românilor – „Nu se poate!”.

Românii au avut încredere în noi, ne-au votat, iar noi nu i-am dezamăgit. Pensiile au crescut în trei ani de guvernare PSD cu peste 45%, cu mult peste creşterea preţurilor de circa 8%. Pensia minim garantată a crescut cu 76% în această perioadă. Salariile medicilor şi ale profesorilor s-au dublat/triplat, şi peste 2 milioane de români au ieşit din starea de sărăcie severă.
Astăzi, salariul mediu net pe întreaga economie este 3.142 de lei – cu 53% mai mare decât era înainte de guvernarea PSD. În tot acest timp, PNL striga de după colţ – „Nu se poate pentru români, opriţi-vă!”.
Noi nu ne-am oprit, am susţinut agricultura, turismul, economia, investiţiile. Mulţumim tuturor celor care au lucrat, în ultimii ani, alături de noi, la implementarea proiectelor din Programul de Guvernare. Nu a fost uşor şi nu au fost mulţi cei care au crezut, în urmă cu trei ani, că PIB-ul României va creşte cu 35% şi că va depăşi 215 miliarde de euro în 2019, că şomajul va ajunge la un minim istoric, iar numărul de locuri de muncă vor ajunge la un maxim istoric.
Au trecut 5 zile de la preluarea guvernării de către PNL şi deja auzim – „Nu se poate!” Un fior rece străbate toată ţara, de la mediul de afaceri, la doctori, profesori sau pensionari. Ce v-au făcut românii să îi urâţi atât de mult, domnilor de la PNL?
Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi-a îmbunătăţit estimările privind evoluţia economiei României în 2019. Economia ţării noastre ar urma să înregistreze anul acesta o creştere de 4%, faţă de un avans de 3,2% previzionat în mai. Aşadar, aceasta este „greaua moştenire” despre care se tânguiesc PNL şi Klaus Iohannis. Este absolut ruşinos, domnilor de la PNL!
În tabelul ataşat sunt doar câteva cifre oficiale care descriu guvernarea PSD, aşa-zisa „guvernare eşuată şi toxică” pentru români.
Mulţumim celor care au crezut în noi şi vă promitem că vom lupta în continuare pentru fiecare român!
Deputat Laurenţiu Nistor,
preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. prof spune:

    Vorbeste un analfabet intre analfabeti…vai mama voastra de psd-isti!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finante 2

Urmărire pe străzile Petroşaniului

Şoferul fugar a încercat să scape de oamenii legii pentru că nu avea permis de conducere, dar a fost văzut...

Loviţi pe trecerea de pietoni

Una dintre victime a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită în timp ce traversa strada,...

Închide