Noul administrator public al Devei, sperietoare pentru funcţionarii leneşi

17 iulie 2018 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

În prima zi în care a venit la noul loc de muncă, Vasilică Potecă (foto) nu a fost prea încântat de ceea ce a găsit aici şi de atitudinea unora dintre angajaţii Primăriei municipiului Deva.
„Nu am fost foarte bine surprins de tipul de reacţii pe care l-am văzut aici, în primărie. Nu înţeleg de ce angajaţii stau pe holuri şi nu în birouri. Prima impresie a fost puţin deranjantă. I-am văzut pe directorii de servicii care vin la primar să discute, dar ei nu-şi notează nimic. A fost puţin şocant pentru mine, prima zi, aici, la Primăria Deva”, a spus noul administrator public al municipiului Deva, Vasilică Potecă.
„Am venit să realizăm împreună proiectele pe care şi le-a asumat primarul Florin Oancea. De două ore de când am ajuns aici, am avut însă senzaţia că sunt într-o casă cu mobilă de diferite stiluri. Această casă trebuie să aibă un sens. Avem nevoie de un singur stil. Contractul meu este pe o perioadă limitată. Nu am ambiţia să stau pe viaţă aici. Sunt foarte, foarte multe lucruri pe care le voi face. Am venit pentru că vreau să lucrez în această echipă. Îmi voi impune experienţa şi cu siguranţă multora nu le va fi comod de acum înainte. Mulţi vor spune că trebuie să fiu drăguţ. Da, sunt drăguţ. Vă spun, un funcţionar are voie să greşească de trei ori. Apoi, ne vom despărţi de el dacă mai greşeşte”, a declarat Vasilică Potecă, în conferinţa de presă de ieri, susţinută de conducerea Primăriei Deva.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Dan spune:

  Primul pecat vei fi tu…

 2. un trecator spune:

  Daca si betzivu asta a ajuns sa conduca primaria, e vai si amar de Oancea.Nu ajungea un papagal? o sa minta doi de-acuma, hahaha.

 3. Gigel Peticel spune:

  astai un fel de Vlad Tzepesh vesnic in stare de ebrietate … ai de plua lui !

 4. Anonimus spune:

  Cred ca e super inteligent omu de a ajuns Prefect si chiar si administrator public la Ilia. faptul ca e secretarul pnl si nashul celui mai competent parlamentar din judetul asta (dl.Surgent) sigur trebuie sa fie doar pura intamplare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
A fost, în sfârşit, depus ultimul proiect pentru reabilitarea Cetăţii Devei

Ieri, primarul municipiului Deva, împreună cu viceprimarii şi noul administrator public, au făcut mai multe anunţuri importante pentru urbea de...

Fotbal: Liga a III-a în noul sezon competiţional

Într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal emis către echipele participante în competiţia din sezonul 2018-2019, se precizează că Liga...

ACS Şirineasa îşi întăreşte lotul

Nou promovata în liga secundă, ACS Şirineasa (posibil viitoare ACS Energeticianul sau Jiul Petroşani) şi-a reluat antrenamentele, luni după-amiază, la...

Închide