Noua echipă din Deva se pregăteşte pentru viitorul sezon

10 august 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de Fotbal preconizează ca toate campionatele din ligile inferioare să înceapă la finalul acestei luni, cel mai probabil pe 29 august. În aceste condiţii, toate formaţiile din Liga a III-a îşi continuă pregătirile, având programate meciurile amicale, pentru a se stabili loturile cu care echipele vor evolua în noul sezon.

La Deva, noutăţile sunt multe. Mai întâi, pe plan organizatoric, vineri s-a aprobat în şedinţa Consiliului local al municipiului Deva, noua organigramă a Clubului Sportiv Municipal, entitate sportivă care, între secţiile clubului are şi pe cea de fotbal, iar echipa de fotbal LPS Cetate Deva a fost preluată de noua structură sportivă.
La echipa din Deva, antrenorul principal, Ştefan Nanu continuă cu achiziţiile de noi jucători, pentru a creiona un lot puternic, cu care formaţia va activa în noul sezon. „L-am adus pe Traşcă de la Universitatea Craiova, un mijlocaş de 24 de ani, care poate evolua şi pe banda dreaptă şi pe cea stângă, jucător de calitate de la care sper să aducă un plus la echipă. Mi-a adus în final toate actele de transfer Monel Cârstoiu, mijlocaş central defensiv cu state în liga întâi, acum este oficial jucătorul nostru. A semnat şi Raul Vitan, mijlocaş ofensiv, care joacă acolo unde este nevoie, pe ambele benzi ale terenului. Va relua pregătirea în săptămâna aceasta şi Marius Ion, care a avut o accidentare la tendon, dar şi-a revenit şi va efectua antrenamente uşoare pentru început. Mai aştept doi jucători în zilele următoare, un vârf de atac şi un mijlocaş central, m-am înţeles cu ei să vină la Deva”.
De altfel, antrenorul Ştefan Nanu (foto) nu ascunde faptul că au fost şi jucători care au renunţat la colaborarea cu clubul devean din diverse motive: „Au mai plecat Boldea şi Subţirică. Boldea am înţeles că se duce la Cugir, alături de Lupu şi Cocan, alţi ex-deveni. Lui Subţirică i-am oferit aceiaşi bani ca şi în sezonul trecut la noul contract, dar el a preferat să nu semneze şi să îşi caute echipă. Nu e nici o problemă, nu ţinem pe nimeni cu forţa. Avem destule soluţii pe ambele posturi, s-ar putea ca ei să se fi speriat şi de concurenţă. La mijlocaşi centrali îi aveam pe Ţoiu şi Petresc, a venit şi Cârstoiu, iar pe postul de fundaş dreapta sunt Kelemen, Jude şi Teodorescu. Ne continuăm pregătirea, la sfârşitul săptămânii vom juca un amical cu Crişul Chişineu Criş, în deplasare. Obiectivul pe care ni l-am propus în noul campionat este clasarea în primele 10 locuri”, a mai spus Ştefan Nanu.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Deva-vrem stadion nou si promovarea spune:

    Obiectivul trebuie schimbat. Cum e posibil sa ai obiectiv clasarea in primele 10 echipe, un obiectiv slab?Deva trebuie sa promoveze din C in B . Cum ramane cu dezvoltarea stadionului?Tot mai multe orase si comune din tara au stadioane noi, moderne,construite prin CNI,iar Deva il are din 1958,de pe vremea comunista, renovat in 2007, cu o capacitate de 4000 locuri. Si Deva parca are in plan un stadion nou dar nu mai zice nimeni de el? va rog abordati CNI , sa se faca odata, caci la Hunedoara se va face, ei au un proiect depus la CNI inca din 2017.
    Stefan Nanu, Deva era o obisnuita al div. B ! Ce inseamna asta sa stai comod in liga 3 cu Deva ani de zile cu emotii la retrogradare? daca nu era pandemia, deva retrograda! Revizuiti comportamentul tuturor factorilor,angajati, staff, jucatori, primarie, Consiliul judetean si local, analizati si promovati, daca nu lasati pe altcineva care doreste acest lucru .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tragerea la sorţi pentru competiţiile europene la fotbal

Campioana României la fotbal, CFR Cluj-Napoca, va evolua în deplasare în turul I preliminar al Ligii Campionilor Europeni la fotbal,...

REPERE MEDICALE. Astmul bronşic

Astmul bronşic este o afecţiune a căilor respiratorii, frecvent întâlnită, care constă în limitarea fluxului de aer din căile respiratorii,...

Veţel: burse pentru elevi şi în următorul an şcolar

Decizia guvernamentală de a nu impune aceeaşi măsură la nivel naţional, ci de a trata diferenţiat începerea şcolilor, în funcţie...

Închide