Campionatele Internaţionale de Atletism ale României

Competiţiile importante de atletism ale României se desfăşoară chiar şi în condiţiile dificile impuse de pandemia de coronavirus.

Având deja experienţa organizării câtorva mari competiţii în Bucureşti, cu respectarea tuturor restricţiilor impuse de situaţia actuală, Federaţia Română de Atletism(FRA) a decis să păstreze în calendarul competiţional şi să organizeze şi în acest an Campionatele Internaţionale de Atletism ale României “Iolanda Balaş Soter”, pe Arena Transilvania din Cluj Napoca.
Dorinţa FRA este de a oferi atleţilor români posibilitatea să concureze chiar şi în aceste condiţii dificile şi, de asemenea, să păstreze neîntrerupt şirul ultimelor ediţii ale Campionatelor Internaţionale ale României „Iolanda Balaş Soter”, competiţie ajunsă anul acesta la ediţia nr. 65.
Desfăşurarea întrecerilor nu ar fi fost însă posibilă fără sprijinul acordat de Consiliul Judeţean Cluj, de conducerea complexului sportiv Cluj Arena şi de Asociaţia Judeţeană de Atletism Cluj. Alături de Federaţia de Atletism au contribuit la realizarea planului de desfăşurare a competiţiei în cele mai bune condiţii actuale şi şi-au demonstrat din nou suportul pentru întrecerile de atletism de înaltă ţinută.
Competiţia va avea loc în zilele de 22 şi 23 august şi va reuni o parte dintre cei mai valoroşi atleţi români, printre care se va afla şi deveanca Florentina Marincu-Iuşco.
Din cauza faptului că întreaga comunitate sportivă trece printr-o perioadă de restricţii, vor fi premiate în acest an primele trei performanţe ale concursului la feminin şi primele trei performanţe ale concursului la masculin. Premiul 1 – 1.500 lei, premiul 2 – 900 lei, premiul 3 – 600 lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noua echipă din Deva se pregăteşte pentru viitorul sezon

Federaţia Română de Fotbal preconizează ca toate campionatele din ligile inferioare să înceapă la finalul acestei luni, cel mai probabil...

Tragerea la sorţi pentru competiţiile europene la fotbal

Campioana României la fotbal, CFR Cluj-Napoca, va evolua în deplasare în turul I preliminar al Ligii Campionilor Europeni la fotbal,...

REPERE MEDICALE. Astmul bronşic

Astmul bronşic este o afecţiune a căilor respiratorii, frecvent întâlnită, care constă în limitarea fluxului de aer din căile respiratorii,...

Închide