Norocul ţine cu cei puternici

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara şi-a trecut în cont trei puncte, fără nici un fel de efort, întrucât va câştiga la masa verde întâlnirea cu FCM Turda, deoarece adversarii nu s-au prezentat la meci, din motive financiare. Situaţia pare să indice că astrele s-au aliniat favorabil pentru negru-albaştri şi că anul acesta, promovarea poate fi a lor.

„Plimbare” de trei puncte
Fără a bănui ce avea să se întâmple, scriam în avancronica partidei că lidera FC Hunedoara va avea de făcut o simplă „plimbare” pentru a câştiga meciul cu FCM Turda, deoarece negru-albaştrii erau favoriţi din toate punctele de vedere. Turdenii nu s-au prezentat la joc, din cauza unor probleme interne de natură financiară, iar prognoza din avancronică s-a transformat literalmente în realitate. Pe teren, au ieşit doar jucătorii de la FC Hunedoara, pentru o simplă plimbare împreună cu brigada de arbitri, iar centralul Sorin Tarcea, din Timişoara, a fluierat, simbolic, începerea meciului şi imediat încheierea acestuia.
Rezultatul partidei nedesfăşurate va fi omologat săptămâna aceasta la comisiile de profil ale FRF, care potrivit regulamentului, vor declara echipa hunedoreană învingătoare, la masa verde, cu scorul de 3-0.
După cinci etape în care a jucat trei meciuri pe teren, a stat o etapă şi are un meci câştigat la masa verde, FC Hunedoara are maximum de puncte şi e lidera clasamentului. Liniştea, siguranţa financiară şi atmosfera bună de la echipă pot fi ingredientele unui parcurs de succes, mai ales că adversarele sunt măcinate de probleme.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare