Politica si administratie

Nominalizare nouã pentru Garda de Mediu

Nicolle Ebner

După refuzul categoric al Lilianei Ţolaş de a abandona funcţia de director coordonator al Casei de Asigurări de Sănătate pentru cea de şef al Gărzii de Mediu pentru care a şi dat concurs, PSD a fost obligat să nominalizeze un nou candidat, în persoana lui Mihai Curcan.

Tânăr, şcolit şi umblat prin străinătăţuri
Mihai Curcan are 39 de ani, de profesie este inginer minier, are două masterate în finanţe şi management, şi vine din mediul privat, fiind director executiv al fabricii de biciclete Eurosport din Deva. Asta, după ce în urmă cu doi ani a renunţat la activitatea de la Mina Certej şi a călătorit prin SUA şi Canada. “Mă aşteptam la această nominalizare, dar sincer să fiu, o fac pentru partid, nu pentru mine. Nu-mi rămâne altceva de făcut, decât să mă pregătesc pentru ocuparea, prin concurs, a postului rămas vacant”, a declarat Mihai Curcan pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, specificând că prin natura profesiei, problemele de mediu nu-i sunt străine.
Alegerea Lilianei Ţolaş
Liliana Ţolaş, cea care a câştigat concursul pentru postul de director coordonator al Gărzii de Mediu din judeţul Hunedoara, a ales şefia Casei de Asigurări de Sănătate (CAS), asumându-şi orice risc, chiar şi acela de a rămâne fără post, deoarece în urma împărţirii instituţiilor deconcentrate între PSD şi PDL, CAS a revenit democrat-liberalilor, care nu vor să renunţe la instituţie, sub nici o formă.

One thought on “Nominalizare nouã pentru Garda de Mediu

  • Ba sunteti nebuni ,a absolvit minele si dupa aceea a facut masterate in finante da-o dracului de treaba ca de aia e dezastru in tara asta , pai asta nu are habar de mediu in judetul asta nici in 5 ani nu se pune la punct cu realitatea , trebuia pus director de spital pe la Zam poate , o tara de rahat cu toti flamanzii , au inchis minele , au fost ambasadori prin america, hi, hi , si a condus fabrica de biciclete , unde numara zalele de la lant, saraca tara pe ce maini ai ajuns,…halal Romania,…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura