Sport

Noii campioni județeni la tenis de câmp

Sportivii de la 5 cluburi din județ au par­ti­cipat la Campionatul județean de tenis de câmp. Au participat 28 de jucători la gru­pele de copii și 35 la seniori, de la Cluburile Siderurgica Hunedoara, Art Deva, Orăștie, Brad și Alpa Deva.
În urma desfășurării acestui turneu au urcat pe podiumul de premiere:fete, cate­go­ria 10 ani-1. Thea Bobora (Siderurgia Hune­doara), următă de Iulia Pascal și Maia Crișan (ambele de la CS Alpa Deva). La băieți, ca­tegoria 10 ani: 1. Sebastian Dinu 2. Radu Băr­ză­une 3. Andrei Georgescu (toți de la CS Alpa Deva). La fete, categoria 12 ani: 1. An­dreea Pătrașcu (CS Art Deva) 2. Alexandra Ianc 3. Alisia Szemcsuk (ambele de laCS Alpa Deva). La băieți, categoria 12 ani:1. Levi Vlad (CS Siderurgica) 2. Eduard Ionel 3.Rareș Cuibuș (ambii de la CS Alpa Deva).
Competiția a fost mai spectaculoasă la ni­ve­lul seniorilor. La nivelul B a câștigat între­ce­rile județene Paul Cojocaru, urmat de Dan Bota. La nivelul A a câștigat Octavian Măr­ginean, urmat de Mihai Anca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura