Eveniment

Noi expertize ADN pentru Serghei Gorbunov

Livia Botici

Ieri dimineaţă, la ora 11, basarabeanul Serghei Gorbunov (foto), acuzat că în urmă cu şapte ani l-a tâlhărit pe omul de afaceri Sorin Dumitreasă, a fost adus ieri din nou în faţa magistraţilor de la Judecătoria Deva.

Un nou termen

Plictisit şi căscând de oboseală, Serghei Gorbunov a asistat calm la pledoariile avocaţilor, părând neafectat de tot ceea ce se întâmplă. Judecătorul a cerut ca până la următorul termen, laboratorul de expertize criminalistice al Inspectoratului General al Poliţiei Române să efectueze o analiză strict pentru a verifica dacă cromozomul Y din ADN-ul lui Gorbunov coincide cu cromozomul Y care se află în sângele de pe bluza găsită la locul tâlhăriei. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 10 mai 2010.

L-a lovit cu levierul

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Serghei Gorbunov este acuzat că l-a jefuit, în aprilie 2003, pe patronul unei case de schimb valutar din Deva. Împreună cu un complice, Gorbunov l-ar fi aşteptat pe omul de afaceri Sorin Dumitreasă, în scara blocului în care locuia. Procurorii susţin că Gorbunov l-a lovit în cap cu un levier, după care i-a luat borseta, în care se aflau aproape 70.000 de lei, şi a fugit. Basarabeanul are două condamnări, una de 10 ani, pentru împuşcarea a doi patroni de case de schimb valutar din Constanţa, în 2003, respectiv 2004 şi o alta de 15 ani, pentru împuşcarea patronului unei case de schimb valutar, din Braşov.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura