Noi expertize ADN pentru Serghei Gorbunov

13 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Ieri dimineaţă, la ora 11, basarabeanul Serghei Gorbunov (foto), acuzat că în urmă cu şapte ani l-a tâlhărit pe omul de afaceri Sorin Dumitreasă, a fost adus ieri din nou în faţa magistraţilor de la Judecătoria Deva.

Un nou termen

Plictisit şi căscând de oboseală, Serghei Gorbunov a asistat calm la pledoariile avocaţilor, părând neafectat de tot ceea ce se întâmplă. Judecătorul a cerut ca până la următorul termen, laboratorul de expertize criminalistice al Inspectoratului General al Poliţiei Române să efectueze o analiză strict pentru a verifica dacă cromozomul Y din ADN-ul lui Gorbunov coincide cu cromozomul Y care se află în sângele de pe bluza găsită la locul tâlhăriei. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 10 mai 2010.

L-a lovit cu levierul

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Serghei Gorbunov este acuzat că l-a jefuit, în aprilie 2003, pe patronul unei case de schimb valutar din Deva. Împreună cu un complice, Gorbunov l-ar fi aşteptat pe omul de afaceri Sorin Dumitreasă, în scara blocului în care locuia. Procurorii susţin că Gorbunov l-a lovit în cap cu un levier, după care i-a luat borseta, în care se aflau aproape 70.000 de lei, şi a fugit. Basarabeanul are două condamnări, una de 10 ani, pentru împuşcarea a doi patroni de case de schimb valutar din Constanţa, în 2003, respectiv 2004 şi o alta de 15 ani, pentru împuşcarea patronului unei case de schimb valutar, din Braşov.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
100.000 de hunedoreni rămân fără apă

Începând din această dimineaţă, de la ora 7, până mâine la aceeaşi oră, locuitorii din Deva, Simeria şi Călan, dar...

Federaţia, cu două feţe

Cornel Resmeriţă (foto), preşedintele onorific al echipei Minerul Lupeni, susţine că Federaţia Română de Fotbal judecă după bunul plac litigiile...

Oancea a demisionat din functia de presedinte al PNL Deva

În urma înlocuirii din funcţia de viceprimar al municipiului Deva, Florin Oancea (foto) a demisionat, ieri, din postul de lider...

Închide