ActualitateEvenimentFlash

Noaptea Muzeelor, un festival al Luminii

Mii de persoane au venit sâmbătă seara la Noaptea Muzeelor, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Castelul Cor­vinilor din Hunedoara a pregătit pentru această seară specială un pro­gram care a inclus videomapping, pro­iectarea unei povești istorice pe „pân­za” reprezentată de impresio­nan­tul Castel al Corvinilor, dar și con­certe susținute de Alifantis&Mirică – Gemini, Pragu’ de Sus și DJ Thomann Baxx.
Intrarea vizitatorilor a fost liberă la Muzeul Castelul Corvinilor, Muzeul CASA Breslelor și Muzeul de Arheo­logie, Istorie și Etnografie Hunedoara, începând cu ora 21.00.
Începând cu ora 16:00, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor a avut loc Festivalul Luminii, organizat de Cercetașii României.
„Am participat la Noaptea Muzeelor, eveniment găzduit de Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara, cel mai impor­tant monument medieval din România și din această parte a Europei! A fost impresionant! Mii de hunedoreni au venit să se bucure îm­preună de spectacolul oferit cu acest prilej. Îl felicit pe primarul Dan Bobouțanu pentru felul în care a reușit în ultimii ani să pro­moveze acest mo­nument impre­sio­nant, reabilitat cu fonduri europene, care a devenit una dintre destinațiile principale ale turiș­tilor din Transilvania”, a spus Laurențiu Nistor , șeful Consiliului Județean Hunedoara. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.