FlashPolitica si administratie

Nicula: Liberalii vorbesc de demisii doar pentru imagine

Carmen Cosman

Reprezentanţii PSD Hunedoara vor să înroşească Valea Jiului şi să câştige toate cele şase primării. Aşa a declarat, ieri, senatorul Cosmin Nicula (foto), într-o conferinţă de presă.

Vor primăriile din Valea Jiului
„USL trebuie să se pregătească foarte serios, iar cu o bună organizare, vom reuşi. Sunt convins de asta şi ne mobilizăm ca echipele noastre să îmbrace cele şase primării în roşu”, a declarat senatorul PSD Cosmin Nicula. El a spus că va candida tot la Senat, la alegerile din acest an, pe Valea Jiului, fiind convins că va câştiga. La Petroşani, chiar dacă mai este puţin până la alegeri, încă se fac sondaje de opinie, dar la Lupeni şi Uricani, se merge pe mâna actualilor primari PSD. Preşedintele PSD Petroşani, Ioan Rus, a declarat că până în martie, se va stabili candidatul pentru Primăria Petroşani. „Căutăm un candidat care să facă faţă confruntării cu primarul în funcţie, Tiberiu Iacob Ridzi”, susţine Ioan Rus.

„Nu rezolvăm nimic, dacă plecăm din Parlament”
Pe de altă parte, ieri, senatorul Cosmin Nicula şi-a atacat dur colegii din USL, respectiv pe liberali, acuzându-i că şi-au dat demisiile doar pentru imagine. Nicula spune că parlamentarii PSD nu îşi vor da demisiile, aşa cum i-au îndemnat liberalii. Parlamentarul a afirmat că dacă vroiau, într-adevăr să demisioneze, liberalii îşi depuneau demisiile la secretariatele celor două camere ale Parlamentului şi anunţau acest lucru în plen. „Dacă ne dorim o acţiune în forţă, care să atragă atenţia opiniei publice, ar trebui să demisioneze toţi, de la parlamentari, până la preşedinţi de consilii judeţene, consilieri judeţeni, primari şi aleşi locali. În felul acesta, USL ar aduna în jur de 20.000 de oameni. Abia atunci, cred că măsura ar fi o reuşită”, a precizat Cosmin Nicula. El a afirmat că, doar prin plecarea a 212 oameni, pe care USL îi are acum în Parlament, nu ar face altceva, decât să lase PDL singur la guvernare şi ar ajuta la instaurarea unei dictaturi, cea a lui Traian Băsescu.

8 comentarii la „Nicula: Liberalii vorbesc de demisii doar pentru imagine

 • Felicitari domnule senator ,ai curaj ,dar te rugam sa spui si ce prezenta are Crin Antonescu ,chiulangiul sef al liberalilor ,care vine la senat doar sa ridice salariul,in restul timpului bea si joaca poker.

 • Ii vom mai vota pe PSD-isti in frunte cu acest individ Cosmin Nicula la pastele cailor.

 • Aveti perfecta dreptate in legatura cu demisiile din Parlament dl. Senator , ori acesti liberali vor sa fuga de responsabilitati pentru ca sunt niste lasi, ori asa sunt ei!!

 • Bravo , domnule!!!
  Sa nu va dati demisia, sa nu lasati ciolanul din mina !!!
  Are si Hunedoara doua fete de „alesi”, Nicula si Timpau, de sa-i fi clonat si nu puteam sa alegem mai bine !
  Sa nu va dati demisia fratilor, ca voi sunteti mai „frumosi si mai destepti ” !!!
  Sa plece dreaqiului in schimb, „dobitocii” astia de la putere, care si-au „asumat raspunderea”, au inceput sa faca curat, au pregatit terenul ca voi cind veniti la guvernare sa nu mai aveti de facut nimic, decit sa culegeti roadele U.E. !!
  Sunt convins, ca daca ajungeti la putere, o sa multumiti „Proshtilor de la guvernare” de acum, pentru ce au facut , ca voi nu aveati curajul, de fapt ati fugit dupa 9 luni de coalitie ca niste lasi, ati crezut ca mai e ceva din banii din vinzarea BCR de catre liberali.
  O sa-i pupati si in partea dorsoventrala, si o sa faceti slujbe de pomenire pentru ca v-a deschid drumul…!

 • @Tavi.Multumesc parlamentarilor puterii ca si-au,,asumat raspunderea” sa-mi taie salariul,ca le-au taiat parintilor pensiile,pentru traiul extraordinar pe care il ducem.Felicita-i si din partea mea,dar nu in scris,ci ,,oral”.

 • @tavi
  Ai mai ciupit 10 lei de un comentariu cu laude portocalii?
  Esti penbil de lingau!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.